...

Antracietkleurige kozijnen: dé woontrend van dit moment

Antraciet kozijnen Badhoevedorp

Een kleur voor kunststof kozijnen kiezen lijkt eenvoudig, maar schijn bedriegt. U heeft maar liefst de keuze uit 150 kleuren. Hoe kiest u de juiste kleur voor uw kunststof raam of achterdeur? Eenvoudig: donkere kozijnen, ramen en deuren in de kleur antraciet zijn hip.

Naast de standaard Hollandse kleuren wit, crème, grachtengroen en staalblauw kiezen verrassend veel mensen voor deze trendy kleur. Deze donkergrijze kleur combineert prachtig bij een wit geverfde buitengevel en matcht ook perfect bij beton, rode of donkere bakstenen.

Een stijlvolle uitstraling met antraciet kozijnen binnenzijde

Waar u voor de buitenzijde volop kleurkeuze heeft, is de keuze aan binnenzijde beperkter. De standaard kleuren zijn wit en crème. Omdat er veel vraag naar is, hebben we hier antraciet RAL 7016 aan toegevoegd als standaard kleur voor de binnenzijde. Kunststof kozijnen in de kleur antraciet geven uw woning van binnen een stijlvolle en moderne uitstraling. Doordat de witte muren lekker afsteken tegen de donkergrijze kozijnen, lijkt u woonkamer veel groter. U combineert naar eigen smaak: binnen en buiten verschillende kleuren? Binnen wit en buiten grijs of andersom? Alles kan!

Kunststof schuifpui of tuindeuren in antraciet?

Naast kunststof kozijnen, ramen en deuren zijn ook uw schuifpui of tuindeuren leverbaar in de trendkleur antraciet. We zien steeds vaker een industrieel uiterlijk terugkomen in interieurs en daar hoort de kleur antraciet RAL 7016 helemaal bij. Dit krachtige industriële uiterlijk is een trend waar we de komende jaren nog veel van gaan horen. Kortom: een antracietkleurige schuifpui of tuindeuren zijn uw perfecte keuze als u op zoek bent naar het plaatje dat u in tv programma’s, in magazines en op Instagram ziet.

Matte kozijnen met een 100% houtlook

Al ruim 25 jaar bestaan er voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien houtnerf structuren in vele kleuren. Dit is een fijne houtnerf met een hoogglans look. Sinds kort is er een nieuwe 100% houtnerf structuur aan ons assortiment toegevoegd. Een houtstructuur van kunststof die niet van hout te onderscheiden is en i.p.v. een hoogglans een mooie matte uitstraling heeft. Bent u toch niet helemaal fan van antraciet kozijnen, maar wilt u wel de 100% houtnerf i.c.m. de matte structuur? Kies dan uit een van de andere klassieke Hollandse kleuren: wit, crème, spargroen, grachtengroen of staalblauw.

Gevelbekleding of een garagedeur in antraciet?

Niet alleen bij kunststof kozijnen, ramen en deuren merken wij dat antraciet een trendkleur is. Ook bij openslaande garagedeuren en elektrische garagedeuren kiest men volop voor antracietgrijs. Daarnaast zien we dat klanten ook hun gevel verfraaien met gevelbekleding in de kleur antraciet. In combinatie met witte kunststof kozijnen geeft dit uw woning een moderne en stijlvolle uitstraling. Alsof u in een nieuw huis woont.

Kleuren en structuren bekijken?

Woont u in de regio Amsterdam, Diemen, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn of Aalsmeer en wilt u de kleuren en structuren bekijken? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat in Amstelveen. Of wenst u een referentie om de kleur antraciet in het echt te zien? Ook hier helpen we u graag bij.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.