...

Deuren

Kunststof deuren Amstelveen

Geen huis zonder deur. Daarom bieden wij u een breed assortiment aan deuren. Van voordeur, achterdeur tot balkondeur en openslaande deuren (tuindeuren). Wij zorgen ervoor dat uw deur een perfect passend kunststof kozijn krijgt. Dankzij de constructie en het materiaalgebruik heeft het kozijn een hoge isolatiewaarde, is onderhoudsarm, duurzaam en inbraakwerend.

Kunststof deuren met hout-look

Met de unieke rechte verbinding (Hollandse Hoek®) lijkt het alsof uw kunststof kozijn van hout is. Ook de vernieuwde technieken zoals de verdiepte Schüco profielen, de gelijkliggende aanslag en de ronde scharnieren (scharnieren zonder kapjes op de deur) dragen eraan bij dat uw woning de looks van hout krijgt, terwijl u geniet van alle voordelen van kunststof kozijnen.

Kunststof voordeur, achterdeur of tuindeuren?

Welke deur u ook kiest, al onze kunststof deuren zijn verkrijgbaar in 125 verschillende kleuren. Met houtnerf, matte of metallic folie op binnen- en/of buitenzijde. In meerdere uitvoeringen en altijd op maat gemaakt. Als u dat wenst, kunt u bij ons uw eigen voordeur, achterdeur of openslaande deuren (tuindeuren) voorzien van allerlei persoonlijke details. Daarnaast bieden wij een ruime keuze uit isolatieglas en sierpanelen.

Hollandse (onder)dorpel

De finishing touch bij uw kunststof deur (voordeur, achterdeur of openslaande deuren (tuindeuren) en kozijn is de unieke Hollandse dorpel (onderdorpel gemaakt van een duurzame kunststof) in de kleur zwart of antraciet. Deze dorpel is optisch hetzelfde als een natuurstenen dorpel, maar met een hogere isolatiewaarde. En tegen kunststof prijzen natuurlijk.

Standaard SKG*** deurbeslag

Onze kunststof deuren worden op basis van Schüco-profielen vervaardigd waardoor uw deur verzekerd is van een perfecte isolatie en lange levensduur. Al onze voordeuren, achterdeuren en openslaande deuren zijn standaard uitgevoerd met inbraakwerend SKG*** deurbeslag. Volledig volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. U houdt dus automatisch ongenodigde gasten buiten.

Voordelen van kunststof deuren:

  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen de kleur en de montage;
  • 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk;
  • inbraakwerend, een hoge isolatiewaarde én onderhoudsarm;
  • bijpassende kunststof dorpel die lijkt op natuursteen;
  • 125 verschillende kleuren met houtnerf, matte of metallic structuur.

Meer weten over kunststof deuren?

Woont u in Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Mijdrecht, Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer e.o. en wilt u meer informatie over de voordelen van kunststof voordeuren, achterdeuren, tuindeuren, balkondeuren of openslaande deuren of bent u benieuwd naar onze kunststof kozijnen prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.