...

Gevelbekleding

Keralit gevelbekleding en dakrandpanelen

Amstelland Kozijnen kiest voor kwaliteit en levert en monteert daarom kunststof gevelbekleding en dakrandpanelen van het merk Keralit. Deze kunststof panelen en bekleding zijn onderhoudsarm en duurzaam en zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatiebouw. Vanwege de ongevoeligheid voor weersinvloeden blijft uw Keralit gevelbekleding er jarenlang mooi uitzien, hoeft u nooit meer te schilderen en geniet u van een strak afgewerkte woning.

Verschillende modellen gevelbekleding en dakrandpanelen:

Potdeksel (177 m.)

Potdekselpanelen zijn overlappende panelen die uitstekend passen bij zowel moderne als klassieke woningen. Dankzij het overlappen van de panelen ontstaat er een lichte schaduw en worden er zachte horizonlate lijnen gevormd. Dit model is leverbaar in 35 kleuren met een matte/effen- of houtnerfstructuur.

Sponningdeel (190 mm.)

Deze brede kunststof panelen geven uw woning een moderne en chique uitstraling. Mede dankzij de smalle sponning zijn deze panelen zeer geschikt voor moderne toepassingen. Dit model is leverbaar in 35 kleuren met een matte/effen- of houtnerfstructuur.

Sponningdeel (143 mm.)

Dit populaire model gevelbekleding is geliefd wegens zijn brede sponning. Hierdoor ontstaat een mooi aanzicht met strakke lijnen. Uw gevel krijgt hierdoor een hoogwaardig afgewerkte uitstraling. Dit model is leverbaar in 35 kleuren met een matte/effen- of houtnerfstructuur.

Dakrand 150 / 300 mm.

Dakrandpanelen zijn toepasbaar op iedere dakrand. Zelfs op de dakrand / boeideel van uw garage of dakkapel. Dakrandpanelen zijn goed te combineren met sponningdelen, zodat het aanzicht van uw woning een mooi geheel krijgt. Met 13 populaire kleuren is er altijd een passende kleur voor uw dakrand.

Kunststof panelen van hoge kwaliteit

De basis van de Keralit gevelbekleding en dakrandpanelen is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl®. Deze grondstof bestaat uit een unieke mix van duurzame kunststoffen en staat onder voortdurende ISO 9000 controle. De panelen zijn bestand tegen alle weersinvloeden en krimp en uitzetting zijn hierdoor tot een minimum beperkt. Daarnaast zorgen onze monteurs voor een vakkundige plaatsing.

Voordelen van kunststof gevelbekleding en dakrandpanelen

  • onderhoudsarm én nooit meer schilderen;
  • kleurvast en weerbestendig dankzij de uv-bestendige toplaag;
  • lange levensduur dankzij de unieke product samenstelling;
  • milieuvriendelijk door het hergebruik van grondstoffen;
  • geen naden, schroef- en boorgaten in het zicht;
  • 10 jaar garantie!

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie oven Keralit gevelbekleding of dakrandpanelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen. We geven u vrijblijvend persoonlijk advies en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze gevelbekleding of dakrandpanelen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.