...

Isolatieglas

Isolatieglas in kunststof kozijnen

Met kunststof kozijnen weet u zeker dat de kozijnen goed geïsoleerd zijn, maar vergeet het isolatieglas niet. Ook via het glas kan namelijk een hoop warmte verloren gaan. De juiste beglazing is dus van belang. Wij adviseren u graag over het juiste glas in uw kozijnen zodat er geen onnodige energie ontsnapt uit uw woning. Niet alleen zonde van uw geld, ook nog eens slecht voor het milieu.

Verschillende soorten isolatieglas

Omdat verschillende soorten glas allen een andere functie hebben, leveren wij een breed assortiment glas.

  • HR++ isolatieglas (U-waarde 1.1);
  • HR+++ isolatieglas / triple glas (U-waarde 0.7):
  • gehard en gelaagd veiligheidsglas;
  • zonwerend glas;
  • geluidwerend glas (akoestisch glas).

Elke soort beglazing levert u veel voordeel op en kan in elk kozijn van Amstelland Kozijnen worden gemonteerd. Wanneer u wilt, plaatsen we zelfs zonwering of raamdecoratie tússen de ruiten. Vraag naar Screenline®van Pilkington™

Vakkundige montage

Als er goed over de kozijnen én de ramen is nagedacht, is een vakkundige montage van het glas noodzakelijk. Pas dan kunt u volop profiteren van de voordelen. Wij zijn specialisten op het gebied van beglazing. Wij geven u passend advies, zorgen voor vakkundige plaatsing van het isolatieglas en werken alles professioneel en netjes af.

Lagere energierekening met isolatieglas

U verdient uw aanschaf al snel terug dankzij een aanzienlijk lagere energierekening. Sinds de invoering van het Energielabel bereikt u met de juiste beglazing bovendien al snel een groen energielabel, waardoor uw woning aanzienlijk beter verkoopt of verhuurt.

Voordelen isolatieglas

  • besparing van energie, dus beter voor het milieu;
  • besparing op uw energiekosten;
  • ruime keuze uit verschillende soorten beglazing;
  • mogelijkheid van zonwering tússen het glas;
  • passend in elk kunststof raam van Amstelland Kozijnen.

Meer informatie?

Woont u in Ouderkerk aan de Amstel, Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Abcoude, Uithoorn e.o. en wenst u meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van glas? Bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen of neem contact met ons op.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.