...

Achterdeuren

Kunststof achterdeur naar uw eigen smaak

Amstelland Kozijnen is de uitgelezen plek voor kunststof achterdeuren. U bepaalt zelf hoe uw kunststof achterdeur eruit komt te zien. Denk onder meer aan stapeldorpels, schrootjes en zijraampjes met glas-in-lood. De keuze uit 125 verschillende kleuren en (houtnerf) structuren behoren ook tot de mogelijkheden. Misschien wilt u wel Screenline® zonwering voor tússen het isolatieglas. Nooit meer vieze jaloezieën en ideaal toepasbaar voor in uw keukendeur.

Onderhoudsarme deuren

Uw kunststof achterdeur lijkt dankzij innovaties nét van hout. Dit komt dankzij de rechte houtlook-verbinding (Hollandse Hoek®). U heeft de keuze uit 125 kleuren met een mat, metallic of houtnerf structuur. En het mooiste van alles: u hoeft nooit meer te schilderen. Kunststof is namelijk onderhoudsarm. Sinds een paar jaar zijn de minder fraaie kunststof scharnierkapjes op zowel onze kunststof achterdeuren, voordeuren en tuindeuren ook vervangen door slanke scharnieren net zoals bij houten achterdeuren.

Inbraakwerende achterdeur

Qua veiligheid zit u met onze kunststof deuren ook perfect. Uw voordeur, achterdeur of tuindeur wordt standaard voorzien van SKG** deurbeslag. Dit betekent dat inbrekers die de inbraakmethode ‘kerntrekken’ graag toepassen, geen schijn van kans hebben. Ze krijgen uw cilinder met een driesterren slot namelijk met geen mogelijkheid uit uw deur.

Bijpassende isolerende onderdorpel

De bijpassende kunststof kozijnen maken we compleet op maat in onze eigen Nederlandse fabriek GevelNed op basis van Duitse Schüco profielen. De unieke Hollandse onderdorpel maakt het geheel af. Deze kunststof onderdorpel lijkt optisch sterk op de natuurstenen onderdorpel, maar is veel beter isolerend.

VKG Keurmerk

Het geeft een vertrouwd gevoel dat Amstelland Kozijnen het VKG Keurmerk heeft. U weet zeker dat de kwaliteit van al onze kunststof producten gecontroleerd wordt door de onafhankelijke partij het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie). Zij controleren of alles geheel vakkundig geproduceerd en geplaatst wordt en dat u recht heeft op garantie en het Waarborgfonds.

Voordelen kunststof achterdeuren

  • lange levensduur;
  • 15 jaar garantie (op uw achterdeur, de kleur en montage);
  • bijpassende kunststof dorpel (die lijkt op natuursteen);
  • ronde scharnieren zoals op houten achterdeuren;
  • inbraakwerend dankzij het SKG*** deurbeslag.

Meer weten over kunststof achterdeuren?

Woont u in Amstelveen, Amsterdam, Mijdrecht, Amstelveen, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer e.o. en wilt u meer informatie over kunststof achterdeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom! Ook voor kunststof voordeuren of openslaande tuindeuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.