Keurmerken

Een partner die voldoet aan alle keurmerken en certificaten

VKG Keurmerk

Amstelland Kozijnen BV is VKG Keurmerk lid. De Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) is de branchevereniging voor bedrijven die kunststof kozijnenramen, deuren en schuifpuien produceren en leveren. De productie en de montage voldoen stuk voor stuk aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen en wij worden hierop herhaaldelijk door de VKG gecontroleerd. Heeft een bedrijf het VKG Keurmerk? Dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit en duidelijke service. En loop je geen financieel risico als jouw leverancier om welke reden dan ook niet kan leveren.

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Alle kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van Amstelland Kozijnen dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De certificeringsregeling PKVW is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen, buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het PKVW.

SKG keurmerk

Het hang- en sluitwerk van onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien heeft bewezen daadwerkelijk inbraakwerend te zijn en is door Stichting Kwaliteit GevelBouw gecertificeerd en voorzien van het SKG logo (SKG-huisje met sterren). Het SKG certificaat laat zien of hang- en sluitwerk voldoet aan de Nederlandse Norm (NEN5089) voor sterkte en duurzaamheid. Certificatie door SKG houdt vervolgens ook in, dat de kwaliteit van de producten door SKG middels steekproeven wordt bewaakt. Als een product aan de eisen voldoet, krijgt het een classificatie in sterren. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het product aan. Er zijn drie verschillende classificaties:

SKG *               standaard inbraakwerend
SKG * *            zwaar inbraakwerend
SKG * * *         extra zwaar inbraakwerend

KOMO keurmerk

Amstelland Kozijnen levert en monteert kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien voorzien van het KOMO-keurmerk. KOMO is in Nederland dé expert op het gebied van gecertificeerde producten en processen. De afgegeven certificaten zorgen ervoor dat je op de kwaliteit van de producten en processen kunt vertrouwen. KOMO staat voor onafhankelijke getoetste kwaliteit en veiligheid.

CE-markering

De CE-markering die op veel producten te vinden is, geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte (EER: de Europese Unie plus Liechtenstein, Noorwegen en IJsland). CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving. Met het aanbrengen van de CE-markering geeft de fabrikant aan dat het product aan alle van toepassing zijnde Europese regels voldoet en dat de conformiteits- of overeenstemmingsprocedures zijn voltooid.

Hörmann partner

Hörmann is marktleider nummer één op het gebied van (elektrische) garagedeuren, kanteldeuren, openslaande garagedeuren, aandrijvingen en toebehoren. Hörmann levert uitsluitend via haar partners ook i.v.m. montage. Amstelland Kozijnen BV is officieel Hörmann partner in de regio Amstelveen e/o en zorgt naast het leveren van deze producten van hoge kwaliteit ook voor de vakkundige montage.

Select Windows partner

Select Windows is een, soft-franchise, marketingorganisatie en biedt een bijzonder veelzijdig leveringsprogramma: kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, garagedeuren en Screenline zonwering. De Select Windows organisatie telt 20 partners. Als officieel partner profiteren wij van zorgvuldig geselecteerde leveranciers, gezamenlijk inkoopvoordeel en alles op het gebied van producttrainingen en marketingondersteuning.