...

Schüco kozijnen

Schüco profiel dé basis voor een kunststof kozijn

Met Schüco kozijnprofielen weet u zeker dat u een goede basis heeft voor uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Het gaat er vervolgens wel om hóe deze kozijnprofielen tot kozijnen verwerkt worden.

Schüco kozijn

Een Schüco kozijnprofiel is in eerste instantie niets meer dan een slap en kaal kunststof profiel van zes meter lang. In de ene fabriek wordt dit profiel anders verwerkt dan in de andere. Wij maken de kozijnprofielen op maat en verstevigen deze volledig rondom met 3 millimeter dik staal. Om de 30 centimeter plaatsen we schroeven en de hoeken verstevigen wij met hoekverstevigers. Dit alles in onze eigen moderne Nederlandse fabriek. Ook na 50 jaar is er geen enkele mogelijkheid dat uw kunststof kozijnen, ramen,deuren en schuifpuien doorhangen als u deze bij Amstelland Kozijnen koopt.

Schüco kozijnen gemaakt met de modernste apparatuur

In tegenstelling tot sommige andere fabrieken (in binnen- en buitenland)

werken we onder streng gecontroleerde omstandigheden en met de modernste apparatuur. Dankzij innovaties zoals de houtlook-verbinding, verdektliggend beslag en 125 kleuren met houtnerf structuur zijn onze kunststof kozijnen niet meer te onderscheiden van houten kozijnen.

Let op: Kunststof kozijnen met keurmerken

Ook de afwerking van onze kunststof kozijnen die op basis van Schüco kozijnprofielen gemaakt worden, is van de hoogste kwaliteit. Op de draaikiepramen zit bijvoorbeeld standaard ROTO beslag en op de deuren plaatsen we standaard FUHR beslag.  Al onze kunststof ramen, deuren en schuifpuien zijn voorzien van de belangrijkste keurmerken zoals het VKG Keurmerk en SKG (sterk inbraakwerend) en voldoen dus aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Voordelen Schüco kunststof kozijnen:

  • profielen rondom verstevigd met 3 mm staal;
  • voorzien van SKG en VKG Keurmerk;
  • niet van hout te onderscheiden;
  • 15 jaar garantie;
  • deuren en draaikiepramen voorzien van het beste beslag.

Showroom in Amstelveen

Woont u in de buurt van Amsterdam, Uithoorn, Badhoevedorp, Aalsmeer, Oude Kerk aan de Amstel of Mijdrecht? Kom langs in onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen. Bedien zelf een kunststof raam, deur of schuifpui en voel het verschil.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.