...

Screenline zonwering

Jaloezieën en plissés tússen dubbel glas

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien zijn onderhoudsarm en hoeft u nooit meer te schilderen. Wilt u helemaal nergens naar om hoeven kijken? Kies dan voor Pilkington Screenline® zonwering. Bij dit systeem zit uw zonwering of raamdecoratie tússen het glas en maken vuil, vocht en wind geen schijn van kans. Als partner van Pilkington hebben we drie verschillende systemen die tussen dubbel glas gemonteerd zitten. In onze showroom zijn alle systemen te bezichtigen en vertellen wij u er graag meer over.

Jaloezie

De jaloezie is door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. De Screenline® jaloezie is prima toepasbaar in eigenlijk al uw kamers in huis. De lamellen zijn leverbaar in negen verschillende kleuren.

Plissé black-out

De plissé black-out is een dubbele honingraadstof. Dit systeem wordt dankzij de 100% verduisterende stof vaak toegepast in slaapkamer ramen en kozijnen en is door één bediening optrekbaar.

Plissé

De plissé is een enkel vouwende honingraad stof en is zeer decoratief. Deze stof is door middel van een bediening optrekbaar en kan bij alle kunststof ramen als decoratie worden toegepast.

Screenline® zonwering met HR++ functie

Screenline zonwering werkt perfect samen met HR++ functie van het isolatieglas. Zelfs voor een draaikiepraam is dit systeemde meest ideale oplossing. Met de jaloezieën kunt u eenvoudig de mate van privacy regelen en de hoeveelheid warmte en licht perfect op uw wensen afstemmen.

5 voordelen van Screenline® zonwering

  • perfecte samenwerking met HR++ isolatieglas;
  • hygiënisch (nooit meer schoonmaken);
  • licht en warmte zijn eenvoudig te reguleren;
  • handmatige (kids proof) of elektrische bediening;
  • ruimtebesparing en lange levensduur.

Screenline® prijzen

Woont u in de buurt van Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer, Badhoevedorp, Amsterdam of Uithoorn en bent u benieuwd naar onze Screenline® zonwering? Of wilt u meer weten over de Screenline® prijzen? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.