Garagedeuren

Hörmann garagedeur

Gemak staat voorop. Daarom leveren en monteren wij garagedeuren van het merk Hörmann, gewoon omdat dat de beste garagedeuren zijn. We zijn officieel partner van Hörmann omdat wij altijd voor de beste kwaliteit gaan. U heeft bij ons een ruime keuze uit Hörmann garagedeuren met verschillende structuren, kleuren en veiligheidssystemen. Naast de handbediende Hörmann garagedeur behoort ook een elektrische garagedeur tot de mogelijkheden.

Geruisloze Hörmann garagedeur

Met de juiste aandrijving gaat de sectionaaldeur van uw garage snel en praktisch geluidloos open en dicht. Bovendien is uw garagedeur goed geïsoleerd en optimaal beschermd tegen weersinvloeden en inbrekers. De aandrijving is namelijk altijd standaard voorzien van optilbeveiliging (blokkering bij openwrikken van uw garagedeur). Optioneel kunt u kiezen voor een Politiekeurmerk Veilig Wonen pakket op zowel uw elektrische garagedeur als uw handbediende garagedeur.

Wat is een sectionaal garagedeur?

Een sectionaaldeur is een ruimtebesparende garagedeur. De horizontale panelen zorgen ervoor dat uw deur tegen het plafond (onder het plafond van uw garage) omhoog schuift. Uw inrit blijft vrij, want de sectionaal garagedeur draait binnen de gevel. Kwaliteit staat voorop. Niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op uw Hörmann deurblad!

Elektrische garagedeur

Als u voor kwaliteit, veiligheid en gemak gaat, dan kiest u voor een garagedeur met elektrische aandrijving. U kunt de garagedeur met de afstandsbediening (of via een codeschakelaar, vingerscanner of een sleutelschakelaar) openen of sluiten. Erg prettig als het slecht weer is. Onze Hörmann garagedeuren voldoen allemaal aan de veiligheidseisen volgens de DIN-normen.

Openslaande garagedeuren, kanteldeuren en meer!

Naast handbediende en elektrische garagedeuren (type LPU-42) bieden wij u ook een ruime keuze uit openslaande garagedeuren (type NT60-2), stalen kanteldeuren (type N80) en zijdelingse garagedeuren (type HST). Allen zijn verkrijgbaar in diversen structuren, profileringen en kleuren.

Jaaractie 2020

De RenoMatic 2020 is een jaaractie bestaande uit 2 verschillende sectionaaldeuren (in één van de 4 standaard afmetingen), inclusief ProMatic aandrijving en één handzender HSE 4 BS (zwart kunststof). U heeft keuze uit:

1. Een sectionaaldeur met M-profilering en Woodgrain (houtnerf) structuur.
2. Een sectionaaldeur met L-profilering en Planar (Gladde) structuur.

Afmetingen actie:
Br. 2375 x Hg. 2000 mm.
Br. 2375 x Hg. 2125 mm.
Br. 2500 x Hg. 2000 mm.
Br. 2500 x Hg. 2125 mm.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inmeet- en adviesafspraak.

Voordelen sectionaal garagedeuren:

  • 10 jaar garantie op het deurblad;
  • inbraakwerend d.mv. optilbeveiliging of binnenvergrendeling;
  • deuren gaan snel en praktisch geluidloos open en dicht;
  • verkrijgbaar in verschillende structuren en kleuren;
  • goed geïsoleerd.

Meer informatie over sectionaal garagedeuren?

Woont u in de regio Amsterdam, Badhoevedorp, Amstelveen, Abcoude, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer en wenst u meer informatie over ons assortiment Hörmann garagedeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.

Showroom open op afspraak

Onze showroom is geopend! Voor het maken van een vrijblijvende offerte, een adviesgesprek in onze showroom of een vrijblijvende inmeet/advies afspraak bij u thuis willen wij u vragen vooraf contact op te nemen.

Dit kan via ons contactformulier of via 020 640 51 66