...

Garagedeuren

Hörmann garagedeur

Gemak staat voorop. Daarom leveren en monteren wij garagedeuren van het merk Hörmann, gewoon omdat dat de beste garagedeuren zijn. We zijn officieel partner van Hörmann omdat wij altijd voor de beste kwaliteit gaan. U heeft bij ons een ruime keuze uit Hörmann garagedeuren met verschillende structuren, kleuren en veiligheidssystemen. Naast de handbediende Hörmann garagedeur behoort ook een elektrische garagedeur tot de mogelijkheden.

Geruisloze Hörmann garagedeur

Met de juiste aandrijving gaat de sectionaaldeur van uw garage snel en praktisch geluidloos open en dicht. Bovendien is uw garagedeur goed geïsoleerd en optimaal beschermd tegen weersinvloeden en inbrekers. De aandrijving is namelijk altijd standaard voorzien van optilbeveiliging (blokkering bij openwrikken van uw garagedeur). Optioneel kunt u kiezen voor een Politiekeurmerk Veilig Wonen pakket op zowel uw elektrische garagedeur als uw handbediende garagedeur.

Wat is een sectionaal garagedeur?

Een sectionaaldeur is een ruimtebesparende garagedeur. De horizontale panelen zorgen ervoor dat uw deur tegen het plafond (onder het plafond van uw garage) omhoog schuift. Uw inrit blijft vrij, want de sectionaal garagedeur draait binnen de gevel. Kwaliteit staat voorop. Niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op uw Hörmann deurblad!

 

Elektrische garagedeur

Als u voor kwaliteit, veiligheid en gemak gaat, dan kiest u voor een garagedeur met elektrische aandrijving. U kunt de garagedeur met de afstandsbediening (of via een codeschakelaar, vingerscanner of een sleutelschakelaar) openen of sluiten. Erg prettig als het slecht weer is. Onze Hörmann garagedeuren voldoen allemaal aan de veiligheidseisen volgens de DIN-normen.

Openslaande garagedeuren, kanteldeuren en meer!

Naast handbediende en elektrische garagedeuren (type LPU-42) bieden wij u ook een ruime keuze uit openslaande garagedeuren (type NT60-2) en stalen kanteldeuren (type N80). Allen zijn verkrijgbaar in diversen structuren, profileringen en kleuren.

Jaaractie 2023

De elektrische garagedeur RenoMatic 2023 is de actie garagedeur 2023 voor uw garage. Deze RenoMatic sectionaaldeur (LPU-42) is beschikbaar in diversen kleuren en modellen die aansluiten bij uw woning. De jaaractie loopt tot en met december 2023.

1. Sectionaaldeur met M-profilering en Woodgrain (houtnerf) structuur.
2. Sectionaaldeur met L-profilering en Planar (Gladde) structuur.

Afmetingen actie:
Br. 2375 x Hg. 2000 mm.
Br. 2375 x Hg. 2125 mm.
Br. 2500 x Hg. 2000 mm.
Br. 2500 x Hg. 2125 mm.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en/of een vrijblijvende offerte.

Voordelen sectionaal garagedeuren:

  • 10 jaar garantie op het deurblad;
  • inbraakwerend d.mv. optilbeveiliging of binnenvergrendeling;
  • deuren gaan snel en praktisch geluidloos open en dicht;
  • verkrijgbaar in verschillende structuren en kleuren;
  • goed geïsoleerd.

Meer informatie over sectionaal garagedeuren?

Woont u in de regio Amsterdam, Badhoevedorp, Amstelveen, Abcoude, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer en wenst u meer informatie over ons assortiment Hörmann garagedeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.