...

Gemakkelijk toegang tot uw garage met openslaande garagedeuren

Hörmann NT60-2 openslaande deuren

Hoe gebruikt u uw garage? Zet u uw auto erin, gebruikt u uw garage als klusruimte of als opbergruimte voor fietsen en gereedschap? In alle gevallen heeft u graag een topkwaliteit garagedeur die goed isoleert. Daarom adviseren wij van Amstelland Kozijnen, Hörmann garagedeuren.

Kanteldeuren, elektrische garagedeuren en openslaande deuren

Behalve kanteldeuren en elektrische garagedeuren biedt Hörmann ook een zeer ruime keuze uit openslaande garagedeuren. Openslaande deuren zijn ideaal voor de klussers onder ons. U kunt de verschillende garagedeuren bewonderen in onze showroom in Amstelveen. We leggen u vast de verschillen uit zodat u zelf een beeld krijgt welke garagedeur het beste bij uw situatie past.

Openslaande garagedeur NT60-2

Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen. U hoeft niet de gehele deur te openen. De tweevleugelige NT60-2 garagedeur is perfect geïsoleerd en voorzien van dievenklauwen. Optioneel is de loopdeur uit te breiden met een 3-puntsluiting met veiligheidsrozet wat bijdraagt aan extra inbraakveiligheid. Met de Hörmann openslaande deuren kunt u de gehele garage gebruiken en houdt u het plafond vrij. De deuren openen standaard naar buiten en zijn optioneel ook naar binnen draaiend uit te voeren.

De sectionaal garagedeur LPU 42

Dit is een handige garagedeur als u uw auto in de garage zet. Als u kiest voor een elektrische bediening opent u de garagedeur vanuit de auto. U hoeft uw bolide niet uit om de deur te openen. Vooral waardevol bij slecht weer. De sectionaal garagedeuren lopen via het plafond langs een rail omhoog zodat u in en voor de garage alle ruimte heeft en houdt.

Hörmann is marktleider in Europa

Welke garagedeur u ook kiest van het merk Hörmann, u koopt topkwaliteit.
Voor zowel de openslaande garagedeur als de sectionaal garagedeur van Hörmann geldt:

  • keuze uit diversen profileringen, structuren en alle kleuren;
  • passend bij de stijl van uw woning;
  • isolerend en inbraakwerend;
  • ruimte- en energiebesparend;
  • garantie tot 10 jaar.

Kom langs in Amstelveen!

Woont u in de buurt van Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht of Amsterdam? Neem dan contact met ons op of kom langs. We ontmoeten u graag in de showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen. We laten u graag alle de mogelijkheden van onze openslaande garagedeuren en sectionaal garagedeuren zien.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.