Garagedeuren

Garagedeuren

GaragedeurenHörmann garagedeur

Gemak staat voorop. Daarom leveren wij garagedeuren van het merk Hörmann, gewoon omdat dat de beste garagedeuren zijn. We zijn officieel partner van Hörmann omdat wij altijd voor de beste kwaliteit gaan. U heeft bij ons een ruime keuze uit structuren, kleuren, handbediende of elektrische garagedeuren, diverse opties en veiligheidssystemen.

Garagedeuren

Geruisloze Hörmann garagedeur

Met de juiste aandrijving gaat de sectionaaldeur van uw garage snel en praktisch geluidloos open en dicht. Bovendien is uw garagedeur goed geïsoleerd en optimaal beschermd tegen weersinvloeden en inbrekers. De aandrijving is namelijk altijd standaard voorzien van optilbeveiliging (blokkering bij openwrikken van uw garagedeur). Optioneel kunt u kiezen voor een Politiekeurmerk Veilig Wonen pakket op zowel uw elektrische garagedeur als uw handbediende garagedeur.

Wat is een sectionaal garagedeur?

Een sectionaaldeur is een ruimtebesparende garagedeur. De horizontale panelen zorgen ervoor dat uw deur tegen het plafond (onder het plafond van uw garage) omhoog schuift. Uw inrit blijft vrij, want de sectionaal garagedeur draait binnen de gevel. Kwaliteit staat voorop. Niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op uw Hörmann deurblad!

Garagedeuren

Elektrische garagedeur

Als u voor kwaliteit, veiligheid en gemak gaat, dan kiest u voor een garagedeur met elektrische aandrijving. U kunt de garagedeur met de afstandsbediening (of via een codeschakelaar, vingerscanner of een sleutelschakelaar) openen of sluiten. Erg prettig als het slecht weer is. Onze Hörmann garagedeuren voldoen allemaal aan de veiligheidseisen volgens de DIN-normen.

Openslaande garagedeuren, kanteldeuren en meer!

Naast handbediende en elektrische garagedeuren (type LPU-42) bieden wij u ook een ruime keuze uit openslaande garagedeuren (type NT60-2), stalen kanteldeuren (type N80) en zijdelingse garagedeuren (type HST). Allen zijn verkrijgbaar in diversen structuren, profileringen en kleuren.

Jaaractie 2017

De RenoMatic 2017 is een sectionaaldeur met M-profilering inclusief aandrijving ProMatic met moderne BiSecure radiotechniek en één handzender (HSE 4 BS) in zwart. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inmeet- en adviesafspraak.

Garagedeuren

Voordelen sectionaal garagedeuren:

  • 10 jaar garantie op het deurblad;
  • inbraakwerend d.mv. optilbeveiliging of binnenvergrendeling;
  • deuren gaan snel en praktisch geluidloos open en dicht;
  • verkrijgbaar in verschillende structuren en kleuren;
  • goed geïsoleerd.

Meer informatie over sectionaal garagedeuren?

Woont u in Amsterdam, Amstelveen, Abcoude, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer e.o. en wenst u meer informatie over ons assortiment Hörmann garagedeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.