...

VKG-Keurmerk

VKG Keurmerk heeft vele voordelen

Het Waarborgfonds biedt u financiële zekerheid. Uw aanbetaling mag namelijk volgens het Waarborgfonds VKG keur maximaal 30% zijn bij opdrachtverlening. Komt de VKG Keurmerk leverancier om welke reden dan ook zijn verplichtingen niet na, dan garandeert het Waarborgfonds VKG keur dat de opdracht voor de resterende betaling wordt overgenomen door een andere VKG Keurmerk leverancier. Wanneer dit niet mogelijk blijkt, kan de VKG besluiten tot terugbetaling van de aanbetaling.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Het VKG controleert het hele proces onafhankelijk, van productie tot en met montage. Zo voert ze controles uit op de productie van de kunststofprofielen en op de productie van de kozijnen, ramen en deuren. Onafhankelijke keurmeesters controleren tot slot de montage van de kozijnen.

Veiligheid

Kunststof kozijnen zijn vervaardigd van een sterk splintervrij PVC en een stalen binnenwerk. Hierdoor zijn ze inbraakveilig. De kozijnen zijn standaard uitgevoerd met een meerpuntsvergrendeling. De inbraakwerende kwaliteit van de kunststof kozijnen en het hang- en sluitwerk zijn gegarandeerd goed. De VKG keurmerk leverancier levert producten die voldoen aan de norm voor inbraakwerendheid – NEN 5096, klasse 2 – en aan het Bouwbesluit.

Duurzaamheid

VKG bedrijven leveren niet alleen energiezuinige kozijnen, die u helpen energie te besparen. Dankzij de VKG bedrijven krijgen oude kunststof kozijnen een tweede leven. Het VKG recycle systeem zorgt voor de inzameling en recycling, alle VKG leden werken hier aan mee.

Geschillenregeling

Speciaal voor u als consument heeft het VKG een klachtenregistratie en geschillenregeling als blijkt dat u  ondanks alles niet tevreden bent.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.