...

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen met een hout look

Onze kunststof kozijnen zijn nauwelijks te onderscheiden van de traditionele houten kozijnen. Dit is vooral te danken aan de nieuwste innovaties zoals de rechte houtlook-verbinding (Hollandse Hoek®), de verdiepte Schüco profielen, de gelijkliggende aanslag en de houtnerf kleuren / structuren.

Kunststof met een houtlook

Uw kozijnen lijken van hout, maar ze zijn van kunststof met álle bijbehorende voordelen. Zo zijn kunststof kozijnen inbraakwerend, isolerend en onderhoudsarm. U hoeft dus met kunststof kozijnen geen geld meer uit te geven aan een verfbeurt; af en toe een vochtige doek over uw kunststof kozijn of deur is al voldoende. U bent met kunststof kozijnen bovendien verzekerd van een lange levensduur, want onze kozijnen worden op maat gemaakt op basis van hoogwaardige Duitse Schüco-profielen. Verder kunt u kiezen uit maar liefst 125 verschillende kleuren. Ook een houtnerf, matte of metallic structuur is mogelijk. Dankzij de combinatie van het juiste kunststof kozijn en de kleur van uw keuze, geeft u uw woning de uitstraling die u wenst.

Slanke scharnier op kunststof deur

Voorheen kon je een kunststof deur herkennen aan de kunststof scharnierkapjes die op de deuren zaten. Dit is verleden tijd. Deze minder fraaie scharnierkapjes hebben plaatsgemaakt voor slanke ronde scharnieren zoals u deze kent bij houten deuren.

Kunststof: voor elk type woning

Wij hebben voor elk type woning een passend kozijn. Dus of u nu een boerderij, een nieuwbouw woning, een eengezinswoning of een jaren ’30 woning bezit, kom gerust een kijkje nemen in onze showroom in Amstelveen en ervaar de mogelijkheden. Wij helpen u graag aan een passend kunststof kozijn dat niet te onderscheiden is van een houten kozijn.

Voordelen van kunststof kozijnen

  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, de kleur en de montage;
  • 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk;
  • mogelijk i.c.m. ventilatieroosters en insectenhorren;
  • hoge isolatiewaarde, inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • 125 verschillende kleuren met een houtnerf, matte of metallic structuur;

Voordelen van kunststof kozijnen

Woont u in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, Amsterdam e.o. en wilt u meer informatie over kunststof ramen, deuren of schuifpuien? Of bent u benieuwd naar  onze kunststof kozijn prijzen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van kunststof kozijnen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.