...

Tuindeuren

Tuindeuren geven uw woning extra uitstraling

Met kunststof tuindeuren (ook wel openslaande deuren of stolpdeuren genoemd) betrekt u uw tuin of balkon bij uw woning. Dankzij de hoeveelheid glas, haalt u extra daglicht naar binnen. En vanaf buiten gezien, geven uw openslaande deuren een gezellige sfeer aan uw tuin en woning.

Uitstraling tuindeuren

Tuindeuren geven een grootst en gezellig effect. U kunt er volop van genieten, want u kunt er na de professionele plaatsing volop van genieten. Behalve duurzaam, perfect isolerend en inbraakwerend zijn uw kunststof tuindeuren vooral onderhoudsarm. Schilderen is niet langer nodig. En de uitstraling is dankzij de rechte houtlook verbinding (Hollandse Hoek®) gelijk aan houten openslaande deuren. Zelfs de minder fraaie scharnierkapjes zijn inmiddels rond en slank, net zoals bij houten tuindeuren.

Meerwaarde dankzij openslaande deuren

Onze kunststof tuindeuren en bijpassende kunststof kozijnen maken wij in eigen fabriek op basis van Duitse Schüco profielen. Bij ons stelt u zelf uw kunststof openslaande deuren samen en creëert u de stijl die u wenst. Denkt u hierbij een een jaren ‘30, moderne, klassieke, landelijke, industriële of aan een boerderijsfeer. U heeft onder meer de keuze uit 125 kleuren met een matte, metallic of houtnerf structuur, siergrepen, glas-in-lood ramen of zelfs een kruisverdeling in of op het glas. Welke stijl u ook kiest; openslaande tuindeuren geven uw woning meerwaarde.

Bijpassende kunststof onderdorpel

Voor de onderdorpel bieden wij u een keuze uit: een doorlopend kozijnprofiel aan de onderzijde, een natuurstenen onderdorpel of een kunststof onderdorpel. De kunststof onderdorpels zijn leverbaar in de kleuren zwart en antraciet. Optisch hetzelfde als een natuurstenen onderdorpel, maar dan goedkoper, duurzamer en met een veel hogere isolatiewaarde.

Alternatief: kunststof schuifpui

Heeft u niet voldoende ruimte voor openslaande deuren, omdat u bijvoorbeeld een kleine tuin heeft? Kiest u voor een ruimtebesparende kunststof schuifpui. Al onze kunststof producten hebben het VKG Keurmerk, dus u bent er onder andere van verzekerd dat uw kunststof openslaande deuren (tuindeuren, stolpdeuren) vakkundig geproduceerd en geplaatst worden.

Voordelen kunststof tuindeuren

  • u creëert met tuindeuren extra licht;
  • duurzaam, perfect isolerend en onderhoudsarm;
  • 15 jaar garantie (op uw tuindeuren, de kleur en montage);
  • voorzien van VKG keurmerk;
  • inbraakwerend dankzij het SKG*** deurbeslag.

Meer weten over openslaande (tuin)deuren?

Woont u in Amstelveen, Amsterdam, Mijdrecht, Amstelveen, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer e.o. en wilt u meer informatie over kunststof openslaande deuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom! Ook voor kunststof voordeuren of kunststof achterdeuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.