...

Ramen

Kunststof ramen Amstelveen

Voor elk type woning hebben wij een passend kunststof raam met bijbehorend kunststof kozijn. Of het nu gaat om raamkozijnen voor vaste ramen, draairamen of draaikiepramen, bij ons bent u voor alle kunststof ramen aan het juiste adres.

Kunststof raamkozijnen

hollandse-hoekOnze Kunststof kozijnen en ramen zijn dankzij de laatste innovaties niet meer van hout te onderscheiden. Denk bijvoorbeeld aan de 100% houtlook (houtnerf), de verdektliggende scharnieren, de vier ventilatiestanden op de draaikiepramen en de rechte houtverbinding (Hollandse Hoek®). In tegenstelling tot houten ramen, draait de kunststof variant naar binnen open. Wel zo handig bij het zemen van uw ramen.

Kunststof ramen voor elk type woning!

Onze kunststof ramen en kunststof kozijnen worden op basis van hoogwaardige Schüco-profielen geproduceerd. Dus of u nu in een jaren 30 woning, een rijtjeshuis, een herenhuis, een eengezinswoning of een boerderij woont, als u voornemens bent uw woning te renoveren dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een vakkundige plaatsing.

Kunststof draairaam

Wat is nu eigenlijk een draairaam?  De naam zegt het al: een raam dat naar binnen of buiten draait. Een kunststof draairaam draait, langs twee scharnieren, zoals u dat bij een houten raam gewend bent.

Kunststof draaikiepraam

Bij een draaikiepraam draait uw raam langs de scharnieren of kiept uw raam aan de bovenzijde naar binnen waardoor het raam deels geopend is. Bij de kiepstand heeft u bij ons als groot voordeel dat u in vier verschillende kiepstanden kunt ventileren i.p.v. de gebruikelijke enkele kiepstand. 

Kunststof ramen met Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wij werken onze kunststoframen en kozijnen af met het juiste beslag en hang- en sluitwerk. Niet alleen praktisch in het gebruik, maar ook inbraakwerend. Ons hang- en sluitwerk voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bovendien werken wij volgens strenge normen waardoor zowel onze kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en monteurs het VKG Keurmerk hebben. Dit houdt in dat uw kunststof ramen, kozijnendeuren en schuifpuien geproduceerd en gemonteerd worden volgens de strenge eisen van een onafhankelijke partij: het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie). Zo weet u zeker dat u goed zit bij Amstelland Kozijnen in Amstelveen.

Voordelen van kunststof ramen:

  • 15 jaar garantie op kunststof ramen, de kleur en de montage;
  • 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk;
  • hoge isolatiewaarde, inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • vier ventilatiestanden en verdektliggend beslag op de draaikiepramen;
  • mogelijk i.c.m. ventilatieroosters en insectenhorren;

Meer informatie over kunststof ramen

Woont u in Amsterdam, Aalsmeer, Uithoorn, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Mijdrecht, Amstelveen e.o. en bent u op zoek naar meer informatie over kunststof ramen? Of wenst u meer te weten te komen over onze kunststof kozijnen prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Amstelveen. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden van onze kunststof kozijnen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.