Ramen

Kunststof ramen Amstelveen

Voor elk type woning hebben wij een passend kunststof raam met bijbehorend kunststof kozijn. Of het nu gaat om raamkozijnen voor vaste ramen, draairamen of draaikiepramen, bij ons bent u voor alle kunststof ramen aan het juiste adres.

Kunststof raamkozijnen

hollandse-hoekOnze Kunststof kozijnen en ramen zijn dankzij de laatste innovaties nauwelijks van houten ramen en kozijnen te onderscheiden. Denk bijvoorbeeld aan de verdektliggende scharnieren en maar liefst vier ventilatiestanden op de draaikiepramen, de profielen met gelijkliggende aanslag en de rechte houtverbinding (Hollandse Hoek®).

Kunststof ramen voor elk type woning!

Onze kunststof ramen en kunststof kozijnen worden op basis van hoogwaardige Schüco-profielen geproduceerd. Dus of u nu in een jaren 30 woning, een rijtjeshuis, een herenhuis, een eengezinswoning of een boerderij woont, als u voornemens bent uw woning te renoveren dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw ramen.

Kunststof ramen met Politiekeurmerk Veilig Wonen

Wij werken onze kunststoframen en kozijnen af met het juiste beslag en hang- en sluitwerk. Niet alleen praktisch in het gebruik, maar ook inbraakwerend. Ons hang- en sluitwerk voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Bovendien werken wij volgens strenge normen waardoor zowel onze kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en monteurs het VKG Keurmerk hebben. Dit houdt in dat uw kunststof ramen, kozijnendeuren en schuifpuien geproduceerd en gemonteerd worden volgens de strenge eisen van een onafhankelijke partij: het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie). Zo weet u zeker dat u goed zit bij Amstelland Kozijnen in Amstelveen.

Voordelen van kunststof ramen:

  • 15 jaar garantie op kunststof ramen, de kleur en de montage;
  • 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk;
  • hoge isolatiewaarde, inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • vier ventilatiestanden en verdektliggend beslag op de draaikiepramen;
  • mogelijk i.c.m. ventilatieroosters en insectenhorren;

Meer informatie over kunststof ramen

Woont u in Amsterdam, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Mijdrecht, Amstelveen e.o. en bent u op zoek naar meer informatie over kunststof ramen? Of wenst u meer te weten te komen over onze kunststof kozijnen prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Amstelveen. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden van onze kunststof kozijnen.