Kunststof kozijnen Diemen

Plaats: Diemen

Omschrijving: Kunststof kozijnen, ramen en gevelbekleding geplaatst in een eengezinswoning in Diemen. De kunststof kozijnen (Schüco) en gevelbekleding (Keralit) zijn voorzien van een houtnerf-structuur in de kleuren wit RAL 9010 en antraciet grijs RAL 7016. Alle ramen zijn voorzien van standaard HR++ isolatieglas. Ook aan de ventilatie is gedacht d.m.v. ventilatieroosters en de ''unieke'' 4-kiepstanden op de draaikiepramen. Alle elementen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kunststof tuindeuren Ouderkerk aan de Amstel

Plaats: Ouderkerk aan de Amstel

Omschrijving: In deze woning zijn de houten deuren vervangen door openslaande kunststof tuindeuren in de kleur crème-wit RAL 9001 en spargroen RAL 6009. Zowel de deuren als de zijlichten zijn voorzien van HR++ (gelaagd) isolatieglas en in het bovenlicht is er gekozen voor een ventilatierooster. Aan de buitenzijde zijn de openslaande deuren voorzien van nieuwe slanke scharnieren (i.p.v. opdek scharnieren). De veilige dievenklauwen en het beslag met antikerntrekbeveiliging zorgen ervoor dat de deuren voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kunststof schuifpui Amsterdam

Plaats: Amsterdam

Omschrijving: De gehele achtergevel van een woning in Amsterdam voorzien van een 2-delige hefschuifpui. De schuifpui is voorzien van gelaagd isolatieglas en beslag met antikerntrekbeveiliging. Geheel volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De schuifpui is aan de buitenzijde uitgevoerd in de kleur antraciet RAL 7016 met een 100% houtlook.

Kunststof deuren Amsterdam

Plaats: Amsterdam

Omschrijving: Bij deze moderne tussenwoning in Amsterdam hebben wij kunststof balkondeuren, een hefschuifpui en een achterdeur geplaatst. Alle kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de kleur lichtgrijs RAL 7035 en antraciet grijs RAL 7016. De deuren en schuifpui zijn uitgevoerd met gelaagd veiligheidsglas en voldoen allen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kunststof deuren Amstelveen

Plaats: Amstelveen

Omschrijving: Klassieke groene tuindeuren en een kunststof achterdeur geplaatst in een jaren '30 woning in Amstelveen. Beide deuren zijn voorzien van nieuwe slanke scharnieren i.p.v. de minder fraaie opdekscharnieren. I.c.m. een houtnerf structuur en een grijze kunststof onderdorpel (lijkend op hardsteen) zijn deze kunststof deuren niet meet te onderscheiden van houten deuren. Zelfs een kattenluik behoort tot de mogelijkheden.

Garagedeuren Badhoevedorp

Plaats: Badhoevedorp

Omschrijving: Een garagedeur voorzien van 2 stuks Hörmann garagedeuren in de kleur zwart RAL 9005 met M-profilering. Beide garage sectionaaldeuren zijn elektrisch aangedreven en te bedienen met een Hörmann handzender.

Kunststof kozijnen Diemen

Plaats: Diemen

Omschrijving: In deze woning zijn alle houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen in de kleur crème-wit RAL 9001 inclusief HR++ isolatieglas en ventilatieroosters. Alle draaikiepramen draaien naar binnen en hebben 4 unieke kiep/ventilatie-standen.

Kunststof kozijnen Badhoevedorp

Plaats: Badhoevedorp

Omschrijving: Een prachtige hoekwoning in Badhoevedorp hebben wij voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en HR++ isolatieglas. Kozijnen van het Duitse merk Schüco in de kleur crème RAL 9001. Ook de voordeur is vervangen voor een nieuwe kunststof voordeur met kunststof onderdorpel en veiligheidsbeslag. Zowel de kunststof ramen als de kunststof deur voldoen aan het PolitieKeurmerk Veilig Wonen.

Openslaande deuren Aalsmeer

Plaats: Aalsmeer

Omschrijving: Amstelland Kozijnen plaatst openslaande deuren voor vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ De eerste aflevering van dit seizoen speelde zich af in een jaren 30 woning in Aalsmeer waar de behoefte is ontstaan om vanuit de woonkeuken naar buiten te kunnen. Wij hebben het bestaande raam vervangen door witte tuindeuren, omdat de rest van de kozijnen ook in wit RAL 9010 zijn uitgevoerd. De kunststof openslaande deuren zijn voorzien van de nieuwe LIGNA structuur: een zijdeglans houtnerf structuur die exact lijkt op hout.

Openslaande tuindeuren Badhoevedorp

Plaats: Badhoevedorp

Omschrijving: Een prachtige twee-onder-een-kap woning in Badhoevedorp hebben we recent voorzien van kunststof openslaande tuindeuren. Deze woning was ook te zien in de aflevering vtwonen verbouwen of verhuizen. Er is gekozen voor industriële kunststof tuindeuren (openslaande deuren) met aan de binnenzijde de kleur antraciet. Aan de buitenzijde is er gekozen voor de kleur grachtengroen dat goed bij de jaren '50 woning past.

Kunststof kozijnen Mijdrecht

Plaats: Mijdrecht

Omschrijving: Een prachtige eengezinswoning in Mijdrecht die we recent gerenoveerd hebben. Aan de voorzijde van de woning zijn er Schüco kunststof kozijnen met draaikiepramen geplaatst. De klant heeft zelf zijn kunststof voordeur samengesteld met een kunststof onderdorpel in antraciet (lijkend op de hardstenen onderdorpel, maar dan veel beter geïsoleerd). Aan de achterzijde van de woning hebben we een kunststof achterdeur, kunststof kozijnen en een 2-delige kunststof hefschuifpui (met plissé hordeur) geplaatst. Het dakkapel is voorzien van een nieuw kunststof kozijn en ventilatieroosters.

34 Hörmann sectionaaldeuren Amsterdam

Plaats: Amsterdam

Omschrijving: Voor een VVE in Amsterdam hebben wij alle rode garagedeuren mogen vervangen voor 34 nieuwe Hörmann garagedeuren in de kleur wit RAL 9016. Het grootste deel van de bewoners heeft gekozen voor elektrische garagedeuren en een klein deel voor handmatige garagedeuren. Tevens hebben wij op diversen sectionaaldeuren fotocellen geplaatst, zodat de deur niet sluit als er iets of iemand onder staat. Alle garagedeuren zijn voorzien van S-profilering (smalle profilering) i.c.m. een Woodgrain (houtnerf) structuur.

Kunststof kozijnen, ramen en deuren

Plaats: Woerden

Omschrijving: Kunststof kozijnen, Keralit gevelbekleding, kunststof achterdeur met kattenluik, kunststof voordeur en isolatieglas geleverd en gemonteerd in een eengezinswoning.

Aluminium schuifpui Aalsmeer

Plaats: Aalsmeer

Omschrijving: Een 3-delige aluminium schuifpui van het merk Schüco gemonteerd in een achtergevel van een eengezinswoning in Aalsmeer. Zowel de schuif als vaste delen zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas.

Kunststof dakkapellen in Leiden

Plaats: Leiden

Omschrijving: Een woning in Leiden voorzien van 2 dakkapellen. Een nieuw kunststof dakkapel met draaikiepramen en Keralit gevelbekleding aan de achterzijde en het dakkapel aan de voorzijde gerenoveerd met een nieuw kunststof kozijn.

Kunststof kozijnen Ouderkerk aan de Amstel

Plaats: Ouderkerk aan de Amstel

Omschrijving: Eengezinswoning voorzien van Schüco kunststof kozijnen en een nieuwe kunststof voordeur. Beide met Hollandse® hoek (rechte hout-look verbinding) en voorzien van een matte folie in de kleur antraciet.

Kunststof kozijnen Amstelveen

Plaats: Amstelveen

Omschrijving: Kunststof kozijnen, ramen en schuifpui met Hollandse® hoek (rechte verbinding) met een houtnerffolie in de kleur crème geleverd en gemonteerd in Amstelveen.

Meer wooninspiratie nodig? Kijk op

beterwonenmagazine