Openslaande deuren Aalsmeer

Plaats: Aalsmeer

Omschrijving: Amstelland Kozijnen plaatst openslaande deuren voor vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ De eerste aflevering van dit seizoen speelde zich af in een jaren 30 woning in Aalsmeer waar de behoefte is ontstaan om vanuit de woonkeuken naar buiten te kunnen. Wij hebben het bestaande raam vervangen door witte tuindeuren, omdat de rest van de kozijnen ook in wit RAL 9010 zijn uitgevoerd. De kunststof openslaande deuren zijn voorzien van de nieuwe LIGNA structuur: een zijdeglans houtnerf structuur die exact lijkt op hout.

Openslaande tuindeuren Badhoevedorp

Plaats: Badhoevedorp

Omschrijving: Een prachtige twee-onder-een-kap woning in Badhoevedorp hebben we recent voorzien van kunststof openslaande tuindeuren. Deze woning was ook te zien in de aflevering vtwonen verbouwen of verhuizen. Er is gekozen voor industriële kunststof tuindeuren (openslaande deuren) met aan de binnenzijde de kleur antraciet. Aan de buitenzijde is er gekozen voor de kleur grachtengroen dat goed bij de jaren '50 woning past.

Kunststof kozijnen Mijdrecht

Plaats: Mijdrecht

Omschrijving: Een prachtige eengezinswoning in Mijdrecht die we recent gerenoveerd hebben. Aan de voorzijde van de woning zijn er Schüco kunststof kozijnen met draaikiepramen geplaatst. De klant heeft zelf zijn kunststof voordeur samengesteld met een kunststof onderdorpel in antraciet (lijkend op de hardstenen onderdorpel, maar dan veel beter geïsoleerd). Aan de achterzijde van de woning hebben we een kunststof achterdeur, kunststof kozijnen en een 2-delige kunststof hefschuifpui (met plissé hordeur) geplaatst. Het dakkapel is voorzien van een nieuw kunststof kozijn en ventilatieroosters.

34 Hörmann sectionaaldeuren Amsterdam

Plaats: Amsterdam

Omschrijving: Voor een VVE in Amsterdam hebben wij alle rode garagedeuren mogen vervangen voor 34 nieuwe Hörmann garagedeuren in de kleur wit RAL 9016. Het grootste deel van de bewoners heeft gekozen voor elektrische garagedeuren en een klein deel voor handmatige garagedeuren. Tevens hebben wij op diversen sectionaaldeuren fotocellen geplaatst, zodat de deur niet sluit als er iets of iemand onder staat. Alle garagedeuren zijn voorzien van S-profilering (smalle profilering) i.c.m. een Woodgrain (houtnerf) structuur.

Kunststof kozijnen, ramen en deuren

Plaats: Woerden

Omschrijving: Kunststof kozijnen, Keralit gevelbekleding, kunststof achterdeur met kattenluik, kunststof voordeur en isolatieglas geleverd en gemonteerd in een eengezinswoning.

Aluminium schuifpui Aalsmeer

Plaats: Aalsmeer

Omschrijving: Een 3-delige aluminium schuifpui van het merk Schüco gemonteerd in een achtergevel van een eengezinswoning in Aalsmeer. Zowel de schuif als vaste delen zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas.

Kunststof dakkapellen in Leiden

Plaats: Leiden

Omschrijving: Een woning in Leiden voorzien van 2 dakkapellen. Een nieuw kunststof dakkapel met draaikiepramen en Keralit gevelbekleding aan de achterzijde en het dakkapel aan de voorzijde gerenoveerd met een nieuw kunststof kozijn.

Kunststof kozijnen Ouderkerk aan de Amstel

Plaats: Ouderkerk aan de Amstel

Omschrijving: Eengezinswoning voorzien van Schüco kunststof kozijnen en een nieuwe kunststof voordeur. Beide met Hollandse® hoek (rechte hout-look verbinding) en voorzien van een matte folie in de kleur antraciet.

Kunststof kozijnen Amstelveen

Plaats: Amstelveen

Omschrijving: Kunststof kozijnen, ramen en schuifpui met Hollandse® hoek (rechte verbinding) met een houtnerffolie in de kleur crème geleverd en gemonteerd in Amstelveen.

Meer wooninspiratie nodig? Kijk op

beterwonenmagazine