...

Voordeuren

Kunststof voordeur afgestemd op úw wens

Een voordeur is meer dan een overgang tussen buiten en binnen. Uw voordeur is het aanzicht van uw woning. Bij Amstelland Kozijnen heeft u de keuze uit allerlei opties zodat uw voordeur volledig afstemt op uw smaak en de stijl van uw woning.

Voordeur met houtlook verbinding

Omdat u voor kunststof kiest, profiteert u van tal van voordelen. En denk maar niet dat kunststof er saai, wit, plastic en glimmend uitziet. Dankzij innovaties zoals de rechte houtlook verbinding (Hollandse Hoek®) en de keuze uit 125 kleuren en structuren (houtnerf, mat of metallic) is uw kunststof voordeur niet van een houten voordeur te onderscheiden. Grofweg bestaat de basis uit twee mogelijkheden: standaard en klassiek.

Standaard kunststof voordeur

Deze kunststof voordeur stelt u met behulp van isolatieglas, panelen en kozijnstijlen zelf samen. Wij zetten uw wensen in ons programma zodat u een compleet beeld krijgt hoe uw voordeur eruit komt te zien. Compleet met kunststof onderdorpel (lijkt op de natuurstenen onderdorpel, maar met een veel hogere isolatiewaarde), een brievenbus en deurbeslag volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Klassieke kunststof voordeur

Bij een klassieke voordeur vult u uw standaard kunststof voordeur aan met klassieke ornamenten, paneeltjes, ronde vormen en RVS stroken. Sierpanelen (die we over een standaard voordeur lijmen) hebben we in honderden designs. Wedden dat úw smaak ook te realiseren is?

Voordeur met Schüco kozijnprofielen

Al onze kunststof deuren zijn onderhoudsarm, isolerend, inbraakwerend, duurzaam en aan te passen aan uw wensen. Zowel de deuren als de kunststof kozijnen zijn gemaakt van Duitse Schüco profielen die we in onze eigen fabriek fabriceren. U kunt dus werkelijk álle kanten op met de deuren van Amstelland Kozijnen. Een onafhankelijke partij, het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie) controleert of de productie en montage van onze kunststof voordeuren aan de strengste eisen voldoen.

Voordelen kunststof voordeur

  • 15 jaar garantie (op uw voordeur, de kleur en montage);
  • bijpassende kunststof onderdorpel (die lijkt op natuursteen);
  • perfect isolerend, duurzaam en onderhoudsarm;
  • inbraakwerend dankzij het SKG*** deurbeslag.

Meer weten over kunststof voordeuren?

Woont u in Amstelveen, Amsterdam, Mijdrecht, Badhoevedorp, Amstelveen, Uithoorn, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer e.o. en wilt u meer informatie over kunststof achterdeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom! Ook voor kunststof achterdeuren of openslaande tuindeuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.