...

Schuifpuien

Kunststof schuifpui

Een kunststof schuifpui zorgt voor een naadloze overgang van binnen naar buiten. Zelfs als deze gesloten is, bent u dankzij de volglazen ramen nauw verbonden met uw tuin. Onze puien zijn isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm en zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wenst u een vrijblijvende prijsopgave voor een kunststof schuifpui Amstelveen of woont u in de regio Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk aan de Amstel? Welkom!

Mogelijkheden kunststof schuifpui

Onze kunststof schuifpuien, hefschuifpuien, parallelschuifpuien en kiepschuifpuien zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Omdat u niet iedere dag een kunststof schuifpui koopt, nodigen we u graag uit in onze recent verbouwde showroom. Onze professionele adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Veilige en isolerende hefschuifpui

Onze hefschuifpuien staan bekend om hun eenvoudige bediening. Met een simpele beweging met de handgreep heft u de pui uit de sluiting en verschuift u deze moeiteloos. Wij gebruiken naast onze kunststof kozijnen, kunststof ramen en kunststof deuren ook hoogwaardige Schüco-profielen voor onze kunststof hefschuifpuien, kiepschuifpuien, parallelschuifpuien en schuifpuien.

Schuifpui met hoge isolatiewaarde

Als de schuifpui gesloten is, is deze ook echt dicht. Uiteraard water- en winddicht, maar ook zo goed afgesloten dat inbrekers niet via uw kunststof schuifpui naar binnen kunnen. Over warmteverlies hoeft u zich ook geen zorgen te maken: onze kunststof schuifpui heeft, in combinatie met HR++ isolatieglas, een zeer hoge isolatiewaarde en laat de kou buiten en houdt de warmte binnen. De pui is standaard voorzien van gelaagd veiligheidsglas dat voldoet aan de veiligheidsnorm (NEN 3569). Uw kunststof schuifpui, kiepschuifpui, parallelschuifpui of hefschuifpui is dus extra veilig.

Schuifpui: op maat en naar úw wens

Uw kunststof schuifpui voldoet volledig aan uw verwachtingen, want wij maken alle kunststof schuifpuien exact op maat. Wij zorgen voor vakkundige montage dankzij het VKG keurmerk. Daarnaast geven wij u 15 jaar garantie op zowel de kunststof schuifpuien als op de montage.

Voordelen van een kunststof schuifpui:

  • 15 jaar garantie op de kunststof schuifpuien, de kleur en de montage;
  • 10 jaar garantie op hang- en sluitwerk;
  • inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • standaard voorzien van kierstandhouder en aluminium onderdorpel;
  • greep binnen en/of buiten bedienbaar;
  • optioneel: ventilatieroosters en/of plissé hordeur;

Meer weten over kunststof schuifpuien?

Woont u in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer, Mijdrecht, Amsterdam, Uithoorn, Abcoude e.o. en wilt u meer informatie over onze kunststof schuifpuien? Of bent u benieuwd naar de prijs van een kunststof schuifpui? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.