...

Elektrische garagedeuren

Hörmann elektrische garagedeuren

Bent u op zoek naar een elektrische garagedeur die jarenlang probleemloos functioneert? Dan is de Hörmann sectionaal garagedeur (LPU42) of garagedeur met loopdeur een aanrader voor u. Welke garagedeur u ook kiest, ze zijn allemaal perfect geïsoleerd en voorzien van Duitse topkwaliteit.

Elektrische garagedeuren

De elektrische garagedeuren (ook wel LPU42 genoemd) hebben een deurbladdikte van 42 mm. Deze garage sectionaaldeur trekt zich automatisch via een rails tegen het plafond omhoog en neemt zowel voor als in de garage geen ruimte in. De binnen- en buitenzijde van de panelen zijn van staal met daartussen polyurethaan (PUR) isolatiemateriaal. Het onderste paneel van de garagedeur wordt voorzien van een rubber dat op de vloer aansluit. Doordat de kozijnstijlen voorzien zijn van kunststof voeten, zijn deze bestand tegen roesten door optrekkend vocht.

Hörmann garagedeur met loopdeur

De Hörmann garagedeur met loopdeur combineert de voordelen van een sectionaal garagedeur met een loopdeur. Op deze manier kunt u even snel met de fiets, wandelwagen of grasmaaier de garage in en uit. Zonder dat de deur volledig open hoeft. Alleen bij Hörmann is het RVS vloerprofiel van de loopdeur slechts 10 mm. hoog. Dit zorgt voor een nagenoeg drempelloze doorgang. Optioneel is de loopdeur uit te voeren met een meervoudige vergrendeling en een deurdranger.

Garagedeur aandrijving

Afhankelijk van uw situatie kiest u uit de ProMatic (instap aandrijving met Hörmann premiumkwaliteit) of SupraMatic E ( supersnelle aandrijving met vele extra functies). Beide aandrijvingen zijn standaard voorzien van een rails en één handzender.

Verschillende motieven elektrische garagedeur

Het motief van uw elektrische garagedeur is naar eigen wens samen te stellen. Bij elektrische garagedeuren heeft u de keuze uit S-, M- of L-profilering en 4 motieven: woodgrain, silkgrain, sandgrain en micrograin. Deze oppervlakken zijn in elke gewenste RAL, Sikkens, Sigma en Wyzonol kleur te spuiten. Of u maakt een keuze uit één van de 6 decograin motieven met een houtlook of metallic effect. Zo heeft u altijd een garagedeur met een eigen motief en in de kleur die u wenst.

Wilt u een complete ruimtebesparing in uw garage en is een elektrische garagedeur niet interessant? Kies dan voor de openslaande garagedeuren van Hörmann.

Voordelen elektrische garagedeur:

  • Gemakkelijk te bedienen met een handzender;
  • Krachtige aandrijving met led verlichting;
  • Inclusief optilbeveiliging (inbraakbeveiliging);
  • Uit te bereiden met codeschakelaar, drukknop en vingerscanner;
  • Garantie tot 10 jaar.

Meer informatie over elektrische garagedeuren?

Woont u in de buurt van Badhoevedorp, Aalsmeer, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude e.o. en wenst u meer informatie over onze elektrische garagedeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.