...

Openslaande garagedeuren

Hörmann openslaande garagedeuren

Gebruikt u de garage als klus- of opbergruimte voor fietsen of gereedschap? Dan zijn openslaande garagedeuren de ideale oplossing voor u. U opent de garagedeuren half of helemaal om materialen in of uit de garage te halen. Deze Hörmann deuren (ook wel type NT60-2 genoemd) zijn perfect geïsoleerd en voorzien van dievenklauwen. Standaard draaien de deuren naar buiten, maar optioneel zijn ze ook naar binnen draaiend te verkrijgen.

Verschillende motieven

Het motief van uw openslaande garagedeuren is naar eigen wens samen te stellen. U heeft de keuze uit S-, M- of L-profilering en 4 oppervlakken: woodgrain, silkgrain, sandgrain en micrograin. Deze oppervlakken zijn in elke gewenste RAL kleur te spuiten. Of u maakt een keuze uit één van de 6 decograin oppervlakken met een houtlook of metallic effect. Zo heeft u altijd deuren met een eigen motief en in de kleur die past bij uw smaak en de stijl van de woning.

Hörmann openslaande garagedeuren

Naast de vele motief- en kleurmogelijkheden zijn uw openslaande garagedeuren ook uit te bereiden met opties zoals een deurdranger, deurvastzetters en een 3-voudige vergrendeling. Standaard leveren wij het krukgarnituur in zwart kunststof, maar ook RVS of aluminiumkleurige (EV1) krukgarnituren behoren tot de mogelijkheden. De scharnieren zijn leverbaar in de kleuren: wit, zwart of aluminium (EV1) kleurig.

Geïsoleerde openslaande garagedeuren

Alle Hörmann garagedeuren hebben een deurbladdikte van 42 millimeter. De binnen- en buitenzijde van de panelen zijn van staal met daartussen polyurethaan (PUR) isolatiemateriaal.  De deurbladomraming en het kozijn van de openslaande deuren gemaakt zijn van aluminium profielen. Wij geven een garantie tot 10 jaar op de topkwaliteit van Hörmann.

Afmetingen openslaande deuren

De maximale maten voor openslaande garagedeuren zijn 2500 millimeter breed en 2558 millimeter hoog. Heeft uw garagedeur een afmeting die buiten de 2500 mm. breed valt? Kies dan voor een elektrische garagedeur van Hörmann.

Voordelen openslaande garagedeuren:

  • Ruimtebesparing in uw garage;
  • Perfect isolerend en inbraakwerend;
  • Keuze uit tal van modellen en motieven;
  • Garantie tot 10 jaar.

Meer informatie over elektrische garagedeuren?

Woont u in de buurt van Badhoevedorp, Aalsmeer, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude e.o. en wenst u meer informatie over onze openslaande garagedeuren? Neem dan vrijblijvend contactmet ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.