...

Nieuw in het assortiment: kunststof met 100% hout-uitstraling

Screenline jaloezieën

Het kan áltijd beter. Als onze klanten tevreden zijn, zoeken we tóch naar het ultieme. Alles om de klant optimaal van dienst te zijn. Elke dag weer.

Van kunststof kozijnen met een nóg betere isolatie tot nóg veiliger hang- en sluitwerk op bijvoorbeeld deuren en ramen. Ook met de looks van onze kunststof producten zijn we altijd bezig. Zoekend naar waar het nóg beter en mooier kan.

Kunststof met de uitstraling van hout

Ook al is kunststof nog zo isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm, we willen het allerliefste de warme hout-uitstraling nabootsen. Goed nieuws: Dat is gelukt: Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en gevelbekleding zijn met de nieuwste innovatie met geen mogelijkheid meer te onderscheiden van nostalgisch hout.

Kunststof met een echte houtvlam

We hebben namelijk een manier gevonden om op kunststof een echte matte houtnerfvlam te realiseren. Samen met de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de verdiepte Schüco profielen, profiteert u zowel van de uitstraling van hout als van het gemak van kunststof. En dat in meerdere moderne en klassieke kleuren.

Schuifpui in de kleur die u wenst

Kunststof kozijnen zijn al jaren te gebruiken in elk type woning. Het is de kunst om bijvoorbeeld ramen, een schuifpui, achterdeur of tuindeur de kleur en de uitstraling te geven die past bij de woning. Voor de kozijnen van een jaren 50 woning kiest u bijvoorbeeld voor de kleur crème met een antraciet gekleurde voordeur. Voor een jaren 30 woning zou een kunststof schuifpui in de kleur grachtengroen passend zijn.

Zeven kleuren met échte houtnerf

De structuur met een matte houtnerfvlam is nog zó nieuw dat er momenteel zeven kleuren verkrijgbaar zijn (grachtengroen, crème, donkergroen, wit, antraciet grijs, staalblauw en zwart). Het kleurenpallet zal zich snel uitbreiden de komende tijd.

Voordelen van de nieuwste houtstructuur

  • geen verschil zichtbaar tussen kunststof kozijnen en houten kozijnen;
  • een structuur met een echte houtnerfvlam;
  • verkrijgbaar in 7 moderne en klassieke kleuren;
  • 15 jaar garantie.

Komt het zien in onze showroom

Bent u benieuwd naar kunststof dat gemaakt lijkt van hout? Neem dan contact met ons op of kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom in Amstelveen. We laten u graag zien wat deze innovatie voor u kan betekenen. We ontmoeten u graag in onze showroom aan de Dorpsstraat 35.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.