...

RollMatic garageroldeuren

Rollmatic garageroldeur

De Hörmann RollMatic garageroldeur gaat horizontaal open, zoals bij een rolluik. Hierdoor werkt de garagedeur enorm ruimtebesparend. U parkeert tot pal voor de garage. Het deurblad van de roldeur wordt compact in de roldeur-bak opgerold en u kunt het gedeelte onder het plafond gebruiken voor verlichting of extra opbergruimte. Dankzij de vele kleuren en structuren past de Hörmann RollMatic garageroldeur altijd bij de uitstraling van uw woning.

Hörmann RollMatic garageroldeur

In tegenstelling tot de geprofileerde profielen van andere fabrikanten zijn de gladde aluminium profielen van de Hörmann RollMatic garageroldeur zowel modern als elegant. Het oppervlak met hoogwaardige laklaag aan de buiten- en binnenzijde van de roldeur is bovendien makkelijk te reinigen. Bij Hörmann is de hele garagedeur verkrijgbaar in totaal elf RAL-kleuren, zonder meerprijs. Daarnaast heeft u nog een keuze uit twee Decograin oppervlakten. De twee Decograin-decors Golden Oak en Rosewood overtuigen door hun sprekende gelijkenis met echt hout. Dankzij de bijzonder slijtvaste bescherming van het oppervlak blijft de uv-bestendige kunststoffoliebekleding op de profielen jarenlang mooi. 

Technische details RollMatic roldeur

De RollMatic-roldeur zit vol innovatieve details die maar één doel hebben: u veiligheid en comfort bieden. Een aantal details op een rij: een goed beschermde wikkelbuis die verhindert praktisch ingrijpen in de opgerolde deur. Trekverentechniek met veer-in-veersysteem die met dubbele trekveren en dubbele stalen kabels het deurblad beveiligen en in elke positie tegen omlaag vallen beschermen. De standaard stormankers aan de profieluiteinden houden de deur stevig in de geleiding.  

Elektrische RollMatic garageroldeur met Bisecur

De garageroldeur is standaard voorzien van een RollMatic BiSecur aandrijving. Bisecur staat voor een comfortabele en extra veilige bediening van garagedeuraandrijvingen. Deze door Hörmann ontwikkelde extreem veilige Bisecur-coderingsprocedure met een stabiele, storingsvrije reikwijdte biedt u de zekerheid dat malafide personen uw radiosignaal niet kunnen kopiëren.

Softstart en soft stop aandrijving

Dankzij de standaard aandrijvingen met softstart en soft-stop bedient u de RollMatic garagedeuren zeer behoedzaam. Dankzij een speciaal systeem en de betrouwbare uitschakel-automaat stopt de garagedeur onmiddellijk bij contact met een onvoorziene hindernis. Voor nog meer bescherming en veiligheid adviseren wij de montage van een fotocel. Een fotocel detecteert contactloos personen en voorwerpen. Bijhorende opties op de aandrijving zijn: diverse handzenders, een codeschakelaar, een sleutelschakelaar en akoestische optilbeveiliging (alarm tegen het openbreken van de garagedeur).

Alternatief voor sectionaal garagedeur

De RollMatic-garagedeuren zijn de beste keuze wanneer het gedeelte onder het plafond van uw garage vrij moet blijven of als u geen ruimte heeft voor een garage kanteldeur, sectionaaldeur of openslaande deur.

Voordelen van de Hörmann RollMatic garageroldeur:

  • onderhoudsvriendelijk;
  • geruisarm;
  • betrouwbaar en veilige  bediening;
  • extra veilig met akoestische optilbeveiliging;
  • leverbaar in 11 verschillende RAL kleuren;

Meer informatie over RollMatic garageroldeuren?

Woont u in Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Aalsmeer, Uithoorn, Badhoevedorp e.o. en wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan contact op met Amstelland Kozijnen aan de Dorpsstraat 35 te Amstelveen

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.