...

Berry Kanteldeuren

Hörmann Berry kanteldeur

De Berry kanteldeur is de klassieker onder de Hörmann garagedeuren. Deze populaire deur overtuigt door haar veiligheid, tijdloos design en een uitgekiende techniek. In de constructie en de aandrijving zit 50 jaar knowhow van het vooraanstaande merk Hörmann verwerkt.

Veiligheid garagedeuren

Om uw auto, fietsen of andere eigendommen te beschermen tegen inbrekers, is veel aandacht besteed aan de beveiliging van deze garagedeur. De Berry-kanteldeur is met twee grendels uitgerust. De deurbladhoeken worden bij sluiting vast tegen het kozijn bevestigd zodat optillen praktisch onmogelijk is.

Elektrische kanteldeur, eventueel met loopdeur

Deze ongeïsoleerde garagedeur is tevens elektrisch verkrijgbaar. Met een handige afstandsbediening zodat u de auto niet uit hoeft om deze in de garage te zetten. Als u een loopdeur handig vindt zodat u de garagedeur dicht kunt houden als u een fiets of grasmaaier uit de garage haalt, dat kan.

Hörmann kanteldeur: passend bij de stijl van de woning.

De garagedeur stemt u eenvoudig af op de stijl van de woning, want de Berry N80 kanteldeur is verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen en in iedere gewenste RAL-kleur. Kortom: een klassieker met een tijdloos uiterlijk. Voor wie denkt dat alleen een voordeur als eyecatcher kan dienen, heeft het mis. Ook garagedeuren dienen als visitekaartje van uw woning en laten regelmatig een onuitwisbare indruk achter.

Voordelen Berry kanteldeur

  • eenvoudige bediening;
  • verkrijgbaar in iedere gewenste RAL-kleur;
  • ongeïsoleerde deur voor een goedkope oplossing;
  • elektrisch of handbediend; 
  • optioneel verkrijgbaar met loopdeur.

Meer informatie over Berry kanteldeuren?

Woont u in de buurt van Badhoevedorp, Aalsmeer, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Uithoorn e.o. en en bent u op zoek naar een garage kanteldeur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u liever een geïsoleerde garagedeur, vraag dan naar de Hörmann sectionaal garagedeur of openslaande garage deuren. Wij adviseren u graag in onze showroom aan de Dorpsstraat 33 in Amstelveen. 

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.