...

Screenline zonwering tússen isolatieglas

Screenline isolatieglas

Maandenlang wachten we op de zon. Schijnt deze een keer, doen we er alles aan om de zon te weren. Gek eigenlijk hoe dat werkt. Maar zeg nu zelf: soms kan het erg prettig zijn als u de hoeveelheid zonnestralen zelf kunt bepalen.

Om de zon te weren, is er gelukkig ooit zonwering bedacht. Bij Pilkington Screenline® zit uw zonwering of raamdecoratie tússen het isolatieglas. Volledig verwerkt in uw kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpui.

Screenline® jaloezieën en plissés

Uw jaloezieën of plissés zijn dus volledig beschermd tegen wind, regen en vuil. Lekker duurzaam. U kunt ondanks de integratie eenvoudig met uw jaloezieën de mate van privacy regelen en de hoeveelheid zonlicht die binnenkomt afstemmen op uw wensen. Met één bediening kantelt u de jaloezieën of trekt deze op. Wie het graag donker heeft, kiest voor de plissé black-out. Dit systeem met de dubbele honingraadstof wordt dankzij het 100% verduisterende materiaal vaak toegepast in slaapkamerkozijnen en is net als de enkelvoudige stof van uw plissés door een bediening eenvoudig optrekbaar.

Screenline isolatieglas

Zet het raam van uw dakkapel met een gerust hart open. Uw Screenline isolatieglas voorzien van plissé black-out of jaloezie zit zó veilig in uw kunststof raam verwerkt dat wind of regen geen schijn van kans maken. Dankzij de bescherming van het glas, kan ook de wind uw zonwering of raamdecoratie niet beschadigen.

Pilkington Screenline® i.c.m. HR++ isolatieglas

Vanaf nu draagt uw zonwering bij aan de uitstraling van uw woning. Screenline® van Pilkington™ heeft uitstekende zonwerende eigenschappen. Bij Screenline® zonwering werkt uw zonwering namelijk perfect samen met de HR++ functie van het glas. Als u de zonwering sluit wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas kan verwarmen. Met de jaloezieën opengekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft.

Screenline zonwering

Ervaar zelf Screenline® zonwering! Kom langs in onze showroom in Amstelveen en bewonder de fraaie plissé, jaloezie en plissé black-out systemen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.