Binnenzonwering

Screenline zonwering tússen dubbel glas

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Wat dacht u van Screenline zonwering die tússen het dubbele glas gemonteerd zit? Of zonwering die op warme dagen de warmte buiten houdt en tegelijkertijd toch licht doorlaat? Amstelland Kozijnen BV is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben de beste producten voor u geselecteerd.

Screenline binnenzonwering

Uw dromen worden werkelijkheid met Pilkington Insulight™ met ScreenLine®. Doordat uw zonwering volledig geïntegreerd tússen het isolatieglas zit, heeft u geen last meer van stof, vuil en vocht op uw jaloezieën en plissés. Dit systeem is vrij van onderhoud en elektrisch of handmatig bedienbaar.

Jaloezie

De jaloezie is door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. Ze zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren. ScreenLine® is prima toepasbaar in al uw kamers in huis. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keuken.

Plissé black-out

De plissé black-out is een dubbel vouwende honingraadstof. Dit systeem is dankzij de 100% verduisterende stof vaak toegepast in slaapkamer – en dakkapelkozijnen en is door één bediening optrekbaar.

 

Plissé

Plissé is een enkel vouwende honingraad stof en is zeer decoratief. De stof is door middel van een bediening optrekbaar en kan bij alle ramen als decoratie worden toegepast.

HR++ functie

Mooie toevoeging is dat de zonwering van ScreenLine® perfect samenwerkt met de HR++ functie van het glas. Met de zonwering gesloten,  weert u de zon voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. Met de jaloezieën opengekanteld, laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR-coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft.

10 redenen om te kiezen voor Screenline®

  • licht en warmte reguleren;
  • ruime keuze in kleuren;
  • ventileren met gesloten zonwering;
  • biedt u privacy wanneer u wilt;
  • hygiënisch (nooit meer schoonmaken);
  • perfecte samenwerking met HR++ isolatieglas;
  • lange levensduur;
  • ruimtebesparing;
  • handmatige of elektrische bediening;
  • grote variatie in uitvoeringen.

Meer weten over zonwering?

Woont u in Amstelveen, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer, Uithoorn, Abcoude, Amsterdam e.o. en wilt u meer informatie over Screenline zonwering? Of bent u benieuwd naar onze Sreenline® prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.

I.v.m. Corona werken wij op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.