Een WordPress website

Binnenzonwering

Screenline zonwering tússen dubbel glas

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Wat dacht u van Screenline zonwering die tússen het dubbele glas gemonteerd zit? Of zonwering die op warme dagen de warmte buiten houdt en tegelijkertijd toch licht doorlaat? Amstelland Kozijnen BV is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben de twee beste producten voor u geselecteerd.

Screenline binnenzonwering

Uw dromen worden werkelijkheid met Pilkington Insulight™ met ScreenLine®. Doordat uw zonwering volledig geïntegreerd tússen het isolatieglas zit, heeft u geen last meer van stof, vuil en vocht op uw jaloezieën en plissés. Dit systeem is vrij van onderhoud en elektrisch of handmatig bedienbaar.

Jaloezie

De jaloezie is door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. Ze zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren. ScreenLine® is prima toepasbaar in al uw kamers in huis. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keuken.

Plissé black-out

De plissé black-out is een dubbel vouwende honingraadstof. Dit systeem is dankzij de 100% verduisterende stof vaak toegepast in slaapkamer – en dakkapelkozijnen en is door één bediening optrekbaar.

Plissé

Plissé is een enkel vouwende honingraad stof en is zeer decoratief. De stof is door middel van een bediening optrekbaar en kan bij alle ramen als decoratie worden toegepast.

HR++ functie

Mooie toevoeging is dat de zonwering van ScreenLine® perfect samenwerkt met de HR++ functie van het glas. Met de zonwering gesloten,  weert u de zon voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. Met de jaloezieën opengekanteld, laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR-coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft.

Verosol binnenzonwering

De warmte van de zon wordt bij Verosol door het zonwerende textiel buiten gehouden, terwijl licht in gedoseerde mate wel wordt doorgelaten. De zonwering hangt aan de binnenzijde en isoleert niet alleen tegen warmte van buiten, het houdt in de winter zelfs de warmte binnen dankzij de gemetalliseerde coating. Binnenshuis geniet u in een aangename temperatuur van uw privacy en u heeft goed uitzicht naar buiten. De binnenzonwering is verkrijgbaar in meerdere soorten stof, kleuren en producten zoals rol- of paneelgordijnen, plissés en lamellen. Kortom, met zonwering van Verosol heeft u tal van mogelijkheden om de zon te weren, zonder in de kou of in het donker te zitten.

10 redenen om te kiezen voor Screenline®

  • licht en warmte reguleren;
  • ruime keuze in kleuren;
  • ventileren met gesloten zonwering;
  • biedt u privacy wanneer u wilt;
  • hygiënisch (nooit meer schoonmaken);
  • perfecte samenwerking met HR++ isolatieglas;
  • lange levensduur;
  • ruimtebesparing;
  • handmatige of elektrische bediening;
  • grote variatie in uitvoeringen.

Meer weten over zonwering?

Woont u in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer, Uithoorn, Abcoude, Amsterdam e.o. en wilt u meer informatie over Screenline zonwering? Of bent u benieuwd naar onze binnenzonwering prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.