...

Houd inbrekers buiten met kunststof kozijnen

Heeft u het in de krant gelezen? Chileense inbrekers roven Amstelveense woonwijken leeg. Wij kennen vooral de Zuid-Amerikaanse muzikanten die in kleurrijke kleding met een panfluit sfeer proberen te brengen in de stad. Maar ze zijn veelzijdiger, blijkt nu.

De panfluit is ingeruild voor een breekijzer. Afgelopen jaar hebben inbrekers 402 keer hun slag geslagen in Amstelveen. Wat niet genoteerd staat, is dat dat ze ook vaak bot vangen. Ze denken dat kozijnen van hout zijn en dat ze er ‘even’ een breekijzer tussen zetten en binnenstappen, maar dan blijkt het toch stiekem een kunststof kozijn, raam, deur of schuifpui te zijn. Die breek je niet zomaar open!

Inbraakwerende kunststof kozijnen

Klanten van Amstelland Kozijnen hebben de krant ook gelezen en maken zich zorgen. Ze vragen om advies in de showroom. Eigenaar Evan Bultink geeft aan dat ouder hout, glas en hang- en sluitwerk inderdaad inbraakgevoeliger is. “Dat geldt niet voor onze kunststof kozijnen, ramen en deuren. Deze zijn versterkt met staal, voorzien van veilig glas en hang- en sluitwerk volgens het PKVW. Geen doorkomen aan. Één nadeel: ze lijken zó op hout, dat ook inbrekers het verschil niet zien.”

Politie Keurmerk Veilig wonen (PKVW)

De kunststof ramen, deuren en schuifpuien van Amstelland Kozijnen voldoen standaard aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Zelfs met de inbraakmethode kerntrekken maken inbrekers geen schijn van kans bij Amstelland, want alle sloten zijn voorzien van SKG** sloten. “Dat geeft een veilig gevoel, zeker als u binnenkort op vakantie gaat.”

Inbraakveilige ramen en deuren

Inbrekers merken als snel dat ze de verkeerde woning gekozen hebben als ze via de ramen of deuren van Amstelland Kozijnen binnen willen komen en dan druipen ze af. “Het mooie is dat kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in 150 kleuren verkrijgbaar zijn en dat ze niet alleen  inbraakveilig en isolerend zijn: u hoeft ze ook nooit meer te schilderen,” weet Evan.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.