...

Inbraakveilige kozijnen

Natuurlijk sluit u ramen en deuren als u uw woning verlaat. Vanzelfsprekend laat u een lampje aan als u ’s avonds weggaat. Kostbare apparatuur ligt écht niet in het zicht. Ondanks voorzorgmaatregelen, zult u de eerste niet zijn die slachtoffer wordt van woninginbraken.

Wist u dat kunststof kozijnen en deuren een uitstekende inbraakveiligheid hebben? De Schüco kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien worden bij Amstelland Kozijnen standaard rondom verstevigd met een stalen binnenwerk van 3 millimeter. Dit maakt het voor inbrekers bijna onmogelijk het kozijn open te breken.

Inbraakveilig hang- en sluitwerk

Ook het hang en sluitwerk is voorzien van dezelfde inbraakwerende kwaliteit. Dat geldt voor de scharnieren die voorzien zijn van dievenklauwen, maar ook voor de raamhendels, sloten en deurklinken. De driepuntsvergrendeling op de kunststof voordeuren, tuindeuren en achterdeuren zijn ook voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Inbraakveilig glas

Als de ramen en deuren potdicht zitten, kun je altijd nog via het glas, zult u denken. Maar ook ons glaswerk is inbraakwerend. Het bestaat namelijk uit meerdere glasplaten met een sterke laag folie ertussen. Ook wel gelaagd (doorvalveilig) glas genoemd. Let op: Inbraakwerend glas is van zichzelf niet isolerend. Voor isolerend glas combineren we het gelaagde glas met HR++  isolatieglas. Zo profiteer je van veiligheid en een besparing op je energiekosten.

VKG Keurmerk

Uw woning voorzien van kunststof kozijnen is een behoorlijke investering. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor zekerheid. Als VKG Keurmerk leverancier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. U profiteert van de gecontroleerde kwaliteit, goede afspraken, gediplomeerde monteurs en extra garantie. Zo weet u zeker dat u zonder zorgen uw bestelling kunt plaatsen en wij uw kozijnen vakkundig monteren.

Gratis woonadvies?

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend woonadvies? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom van Amstelland Kozijnen aan de Dorpsstraat in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.