...

De 10 voordelen van een kunststof schuifpui

Voordelen kunststof schuifpui

Het is ongelooflijk hoe een schuifpui uw woning kan veranderen. Zeker als u besluit de achterdeur en het woonkamerraam te vervangen door één grote schuifpui.

Doordat wij thuis zijn in kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien én bouwkundig goed onderlegd zijn, creëren wij een prachtig eindresultaat voor u. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en bespreken wij uw wensen. Kiest u voor een 2-delige variant dan heeft u één schuifdeel en één vast deel. Bij een 3-delige schuifpui heeft u de keuze uit een schuifdeel links, rechts of in het midden. Een 4-delige schuifpui is ook prachtig. U heeft dan twee schuivende delen in het midden.

Woonkamerraam en achterdeur vervangen door een schuifpui

Als de keuze eenmaal gemaakt is en de exacte maten bekend zijn, kunnen we aan de slag. De plaatsing duurt slechts één dag. Zelfs als u kiest om uw achterdeur en woonkamerraam te vervangen door één schuifpui. De tussenmuur en de muur onder het raam worden ingezaagd en verwijdert en indien nodig brengen wij een stalen latei aan. Alles wordt zo goed voorbereid dat het plaatsen van de schuifpui zo gepiept is. We werken het geheel volledig en netjes af, zodat u direct kunt genieten.

Met een schuifpui heeft u uitzicht op uw tuin

Net als met openslaande deuren, betrekt u met een kunststof schuifpui uw tuin of terras bij de woning én creëert u binnen extra licht. Dit doet iets met uw interieur. Uw woning lijkt opeens groter. Wat vooral waardevol is: u zit er warm en veilig bij door de hoge isolatiewaarde en het veiligheidsbeslag volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Jaloezieën tússen het isolatieglas

Wilt u helemaal nergens naar om hoeven kijken? Kies dan voor een schuifpui met Screenline zonwering en raamdecoratie. Bij dit systeem zitten de jaloezieën tússen het glas en maken vuil, vocht en wind geen schijn van kans. De jaloezieën zijn kantelbaar of optrekbaar en u bepaalt hiermee zelf de hoeveelheid licht en privacy.

Gemakkelijke bediening

Een schuifpui is gemakkelijk en prettig in gebruik. U schuift als het moet de pui met één vinger open. Wel zo gemakkelijk als u op een mooie zomerdag de pui eens helemaal open wilt schuiven. Bij minder mooi weer is de schuifpui ook een klein stukje open te zetten om een beetje frisse lucht naar binnen te halen. Hiervoor gebruikt u het speciale kammetje voor de ventilatiestanden.

10 voordelen van een kunststof schuifpui

1. Meer daglicht en ruimte;
2. Inbraakwerend volgens PKVW;
3. Keuze uit een 2-, 3-, of 4-delige variant;
4. Gemakkelijke en lichte bediening;
5. Onderhoudsarm en sterk isolerend;
6. Nooit meer te schilderen;
7. Met 100% houtlook niet van echt hout te onderscheiden;
8. Optie: Screenline® zonwering tússen het isolatieglas;
9. Tot 15 jaar garantie;
10. Voorzien van het VKG keurmerk.

Bezoek de showroom

Bent u benieuwd naar de voordelen van een kunststof schuifpui? Bezoek dan onze showroom. U bent van harte welkom en we informeren u graag over de vele mogelijkheden. Of bezoek een van onze referentieprojecten in o.a. Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Aalsmeer, Uithoorn, Badhoevedorp en Ouderkerk aan de Amstel.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.