...

Koop kunststof kozijnen vanuit een showroom en niet uit een kofferbak

Schüco kozijnprofielen staan bekend om hun degelijke Duitse kwaliteit. Ze dienen als een uitstekende basis voor kunststof  kozijnen. Toch is het ene kunststof kozijn dat op basis van een Schüco profiel gemaakt is, het andere niet.

Voel hoe kunststof ramen openen en sluiten

Het ligt er maar net aan hóe het kozijnprofiel tot kunststof kozijn verwerkt wordt. Dat betekent dat het riskant is om zomaar kozijnen te kopen vanuit een kofferbak. Ook een internet aankoop is in dit geval niet handig. De prijs lijkt misschien aantrekkelijk, maar u weet echt niet wat u koopt. Om geen kat in de zak te kopen, doet u er goed aan om een showroom te bezoeken. Dit geeft u de mogelijkheid om te voelen hoe bijvoorbeeld kunststof ramen, tuindeuren en schuifpuien openen en sluiten.

Schüco kozijn of Schüco profiel?

Schüco is geen kozijn, maar een kozijnprofiel. De Duitse Schüco profielen worden in onze eigen Nederlandse fabriek verwerkt tot kunststof kozijnen. Het slappe kunststof profiel zonder staalversteviging of kleur verwerken wij tot een sterk kunststof kozijn met daarin een kunststof voordeur, achterdeur of draaikiepraam.

Ga voor keurmerken en garanties

Hoort u dus ‘Schüco’  dan weet u dat de basis goed is, maar dit is niet per definitie een goed kunststof kozijn. Ga dus op zoek naar degelijkheid met keurmerken zoals KOMO, SKG en VKG Keurmerk. Behalve kwaliteit zijn ook service en garantie van groot belang.

Kunststof kozijnspecialist bij u in de buurt

Wij richten ons met Amstelland Kozijnen niet voor niets enkel op plaatsen in en rond Noord-Holland (o.a. Amsterdam, Uithoorn, Badhoevedorp, Aalsmeer, Ouderkerk a/d Amstel, Abcoude en Mijdrecht). Zo is het voor u gemakkelijk om de showroom in Amstelveen te bezoeken en zelf de producten te zien en te bedienen. En als u ons nodig heeft, zijn we altijd in de buurt.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.