...

Energieprijzen in de lift: zo voorkomt u een hogere rekening

Isolerende kunststof kozijnen

Het zal u vast niet zijn ontgaan dat de energierekening van een gemiddeld Nederlands huishouden volgend jaar stijgt. Het gaat dit keer verder dan een verhoging van de belasting en de stijgende kosten van de netbeheerder. Ook de grondstofprijzen stijgen in 2019 behoorlijk.

Heeft u geen behoefte aan een hogere energierekening? Aan de belasting en netwerkkosten doet u niets. Maar op de hoeveelheid energie dat u verbruikt, heeft u wel degelijk invloed. Gebruik dus zo min mogelijk en laat wát u nodig heeft niet ontsnappen uit uw woning. Makkelijker gezegd dan gedaan? Nee hoor, het is zelfs vrij eenvoudig. Het gaat enkel om het maken van de juiste keuze.

Isolerende kunststof kozijnen

Amstelland Kozijnen helpt u daar graag bij. Onze kunststof kozijnen zorgen namelijk voor een enorme isolatie. Zeker met het juiste isolatieglas, blijft de warmte binnen. Doordat er geen energie ontsnapt, geniet u lekker lang van iedere ingekochte kilowatt stroom. Dat gaat u merken.

Vier ventilatiestanden op draaikiepraam

Alles hermetisch afsluiten is niet verstandig. Het gaat om de balans van isoleren en ventileren. Daarom ziet u vaak ventilatieroosters boven een kunststof kozijn. Vindt u deze roosters niet mooi, informeer dan naar onze draaikiepramen. Deze hebben standaard vier ventilatiestanden. U bepaalt dus zelf of en hoeveel frisse lucht u uw woning binnen laat. Net als op al onze vaste ramen beschikken ook onze draaikiepramen over onzichtbare scharnieren. Al het hang- en sluitwerk voldoet natuurlijk aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm

Bezoek de showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen en laat u informeren. Wij zorgen ervoor dat u er deze winter warmpjes bij zit. Nog vóór dat de energieprijzen stijgen. Heerlijk toch: een voordeur die niet tocht. En wat dacht u van een schuifpui of openslaande tuindeuren die het binnen lekker warm houden en waar geen kou vanaf komt. Zeker als de dagen korter worden, zit niemand te wachten op een energielek.

Screenline® zonwering

Behalve de kou in de winter houdt u dankzij het HR++ isolatieglas in de zomer juist de warmte buiten. Met Screenline® zonwering tússen het isolatieglas van bijvoorbeeld uw schuifpui of keukenraam bepaalt u zelf hoeveel licht en warmte u binnen laat.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.