...

Draaikiepraam, kantelkiepraam of kantelraam

Draaikiepraam met 4 ventilatiestanden

Bent u op zoek naar een draaikiepraam, of zoals sommigen zeggen ‘een kiepkantelraam’ of ‘kantelraam’?  Wij begrijpen uw keuze. Zeker als u voor een kunststof raam kiest, bent u verstandig bezig.

Kunststof draairaam

Wat is nu eigenlijk een draaikiepraam, kiepkantelraam of kantelraam?  De naam zegt het al: u kunt kiezen om het raam te draaien, dan wel te kiepen. Als u uw kunststof raam draait, dan draait deze langs twee scharnieren zoals u dat bij een houten raam gewend bent. In de draaistand kunt u in korte tijd veel frisse lucht naar binnen halen.

Kunststof draaikiepramen

Kiest u voor een draaikiepraam, dan draait uw raam langs de scharnieren of kiept uw raam aan de bovenzijde naar u toe waardoor het deels geopend is. Bij de kiepstand heeft u bij ons als groot voordeel dat u met vier verschillen kiepstanden kunt ventileren i.p.v. de gebruikelijke enkele kiepstand.  U bepaalt dus zelf hoeveel frisse lucht u binnenhaalt.

Kunststof draaikiepraam draait naar binnen

Het is logisch dat dat u wilt profiteren van een kunststof raam dat behalve duurzaam, isolerend  en veilig vooral onderhoudsarm is. Want kunststof hoeft u niet te schilderen. Het mooiste van alles is dat uw draaikiepraam/kantelkiepraam/kantelraam nauwelijks van een houten raam te onderscheiden is. U heeft keuze uit 125 kleuren met een matte, metallic of houtnerf structuur. Schoonmaken met een vochtige doek is voldoende om uw kunststof kozijnen en ramen mooi te houden. En in tegenstelling tot een houten draaikiepraam, draait de variant in kunststof naar binnen open. Wel zo handig bij het zemen van uw ramen.

Verdekte scharnieren

Al onze kunststof ramen (vaste ramen, draaikiepramen/kantelkiepramen/ kantelramen, optische schuiframen, ofwel Amsterdamse ramen)  zijn dankzij het ROTO-beslag standaard voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Doordat de scharnieren van de draaikiepramen verwerkt zitten in het kunststof kozijn ziet u geen scharnieren.

Benieuwd naar prijzen van kunststof ramen?

Wilt u meer informatie over een draaikiepraam of zoals u wilt een kantelkiepraam ofwel kantelraam? Of bent u enkel benieuwd naar de prijzen van deze kunststof ramen met bijbehorende kunststof kozijnen? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.