...

Amstelland Kozijnen plaatst openslaande deuren voor vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’

Openslaande deuren Aalsmeer

Op 8 november jl. werd de eerste uitzending van vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ van dit seizoen uitgezonden. In deze aflevering was te zien wat voor verschil openslaande deuren maken betreft de sfeer, het licht en de ruimte van een woning. 

Kunststof kozijnen en meer

De stylist van vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ reist het hele land door om woonwensen te vervullen. Select Windows werkt samen met vtwonen en goede partners zijn daarbij onmisbaar. “Wij zoeken -afhankelijk van het gebied waar de woning staat die vtwonen selecteert- een Select Windows partner. Stuk voor stuk ondernemers die werken met geselecteerde producten uit het Select Windows assortiment. Denk bijvoorbeeld aan kunststof kozijnen, ramen,  schuifpuien en deuren. Alle partners van Select Windows werken met professioneel opgeleide en vakkundige monteurs,” weet directeur van Select Windows, Amanda Knol.

Openslaande deuren met 100% houtlook (LIGNA)

“We hebben onze Select Windows partner in Amstelveen gevraagd dit project op zich te nemen. Binnen een week hebben de monteurs van Amstelland Kozijnen het bestaande raam vervangen door kunststof openstaande deuren. Deze deuren zijn voorzien van de nieuwe LIGNA structuur: een zijdeglans houtnerf structuur die exact lijkt op hout. Het resultaat verbaasde zelfs de stylist van vtwonen,” vertelt Amanda trots.

Jaren 30 woning in Aalsmeer

De eerste aflevering van dit seizoen speelt zich af in Aalsmeer. Het betreft een jaren 30 woning waar de behoefte is ontstaan om vanuit de woonkeuken naar buiten te kunnen. Nu moeten de bewoners namelijk via de voordeur om het terras in de achtertuin te kunnen bereiken.

Amstelland Kozijnen heeft topkwaliteit

“Het is prettig dat we door het hele land Select Windows partners hebben zitten waarvan we zeker weten dat de kwaliteit van zowel de medewerkers als de producten top is. Bij Amstelland Kozijnen hebben ze dit project dan ook weer uitstekend uitgevoerd.” Het verschil wordt eigenlijk direct al gemaakt bij het advies: kunststof openslaande tuindeuren met een antraciet kunststof onderdorpel”.

Openslaande deuren met glas-in-lood

In dit geval adviseerde Amstelland Kozijnen witte tuindeuren omdat de rest van de kozijnen ook in wit  RAL 9010 zijn uitgevoerd. Het glas-in-lood dat overal in huis terugkomt, is verwerkt tússen het isolatieglas van het bovenlicht. “De monteurs van Amstelland Kozijnen hebben er werkelijk een plaatje van gemaakt,” vindt Amanda.  We kijken terug op een uitstekend samenwerking. Zowel met vtwonen als met Amstelland Kozijnen.

Op 29 november een nieuwe aflevering samen met vtwonen

De volgende uitzending waarbij Select Windows een grote rol speelt in een uitzending van vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’ is op woensdag 29 november om 21.30 uur op Net5. Deze uitzending speelt zich af in Utrecht en hier worden de achterdeur en woonkamerraam vervangen worden door een kunststof schuifpui met Screenline® (jaloezieën tússen het glas).

Meer informatie?

Woont u in Amsterdam, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht e.o. en wilt u meer informatie over openslaande deuren? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.