...

9 en 10 oktober OPEN HUIS!

Al jaren staat de maand oktober bekend als dé woonmaand. Buiten wordt het kouder en de dagen worden korter. Doordat we daardoor automatisch langer binnen te vinden zijn, is het zaak om voor meer daglicht en warmte in huis te zorgen. Met meer binnenvallend daglicht geniet u veel meer van uw woning.

Bij Amstelland Kozijnen weten we precies hoe u meer plezier kunt hebben van uw woning, op een zeer comfortabele manier. Met een kunststof schuifpui of openslaande tuindeuren profiteert u namelijk van meer daglicht én warmte, door de uitstekende isolatiewaarde van de kunststof kozijnen en het isolatieglas. Tevens bespaart u op uw energiekosten en bent u van al het onderhoud af. Daarbij beschikken onze kunststof ramen, kunststof deuren en kunststof schuifpuien over een extra noviteit: Screenline® binnenzonwering (jaloezieën of plissés tussen het dubbele isolatieglas!) Zo blijft u van het toetredende zonlicht genieten in uw woning, maar heeft u ook in de nazomer maanden profijt van uw investering, aangezien de warmte van de lage zonnestralen veel minder de kans krijgt uw woongenot te verstoren.

Oktober is dé woonmaand! Kom op vrijdag 9 of zaterdag 10 oktober naar het open huis van Amstelland Kozijnen in Amstelveen, en laat u voorlichten over de vele mogelijkheden om uw woning nog comfortabeler te maken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs en maken een gratis offerte voor u op maat. U vindt ons aan de Dorpsstraat35 in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.