Kunststof kozijnen, garagedeuren, en meer!

Al onze kunststof kozijnen dragen standaard het Politie Keurmerk Veilig Wonen, zijn perfect isolerend en onderhoudsarm. Je kunt kiezen uit maar liefst 125 kleuren met een houtnerf, matte of metallic kleur / structuur. Daarnaast staan wij niet stil betreft de laatste ontwikkelingen en leveren en monteren wij kunststof kozijnen met een 100% houtlook die je het gemak van kunststof bieden. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op de kozijnen, de kleur én de montage!

Heb je interesse in een van onze producten of ben je nieuwsgierig naar de prijs van kunststof kozijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om in te meten en voor persoonlijk advies op maat. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze uitgebreide showroom waar alle producten tentoongesteld staan en de nieuwste ontwikkelingen te bewonderen zijn.

VKG Keurmerk

Amstelland Kozijnen is VKG Keurmerk lid. Dat betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt op het gebied van productie, montage en service van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Én je hebt de zekerheid van het waarborgfonds waardoor je aanbetaling altijd gegarandeerd is.

 

Partner van Select Windows

Amstelland Kozijnen is partner van Select Windows en maakt gebruik van de Select Windows marketingactiviteiten en de zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Daarom ben je bij ons ook aan het juiste adres voor Hörmann garagedeuren en Screenline zonwering. Inmiddels hebben wij al velen referentie projecten in de regio Amstelland (o.a. Amstelveen, Badhoevedorp, Uithoorn, Aalsmeer, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Abcoude, Mijdrecht etc.) voorzien van deze producten. Wilt u een referentie? Welkom!