Vouwwanden

Meer woongenot met een glazen vouwwand

Een vouwwand is ideaal te gebruiken onder een veranda of terrasoverkapping. Maar ook op een balkon of als volledige achterpui van uw woning kan dit systeem prima worden toegepast. Onze glazen vouwwanden zijn voorzien van een houten of aluminium omlijsting en hebben een perfecte isolatie tegen geluid- en temperatuurverschillen. U zit dus droog en windstil met volledig zicht naar buiten.

Flexibel met vouwwand

Een glazen vouwwand heeft meer voordelen en mogelijkheden. Zo is deze ideaal te gebruiken om ruimtes flexibel in te delen. In no time verdeelt u een ruimte opnieuw. U tovert een grote ruimte eenvoudig om in meerdere kleinere. Denk ook aan vouwwanden om showrooms, kantoren, winkels en restaurants eenvoudig in te delen. De houten en aluminium vouwwanden worden voorzien van isolatieglas en zijn praktisch en eenvoudig open en dicht te vouwen. Hierbij heeft u de keuze de vouwsysteem naar binnen of naar buiten te vouwen. Onze vakkundige monteurs installeren de systemen graag voor u.

Passende vouwwanden

Wij maken uw vouwwand uiteraard op maat. De profielen zijn perfect afgewerkt en leverbaar in verschillende kleuren. Het resultaat is een passende vouwwand voor elke situatie of woning. Alle wanden garanderen bovendien een optimale beveiliging door goed hang- en sluitwerk. Oudbouw, nieuwbouw, stijlvol landhuis of moderne stadsvilla: glazen vouwwanden verlenen elke woning een unieke dimensie. Een vouwwand zorgt voor gemak, comfort en dus meer woongenot!

Voordelen van een vouwwand:

  • dankzij een vouwwand behoudt u veel licht;
  • ruimtes zijn flexibel in te delen en gemakkelijk de bedienen;
  • goed hang- en sluitwerk, dus inbraakwerend;
  • onze vouwwanden zijn in alle kleuren leverbaar;
  • perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen;
  • ruime opening van huis naar tuin;

Meer weten over vouwwanden?

Woont u in Ouderkerk aan de Amstel, Amsterdam, Amstelveen, Abcoude, Mijdrecht, Uithoorn e.o. en wilt u meer informatie over vouwwanden of bent u benieuwd naar de prijzen van glazen vouwwanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.