Vouwwanden

Meer woongenot met een vouwwand

Een aluminium vouwwand is ideaal te gebruiken als achterpui van uw woning, maar ook op een balkon kan dit systeem prima worden toegepast. Onze vouwwanden zijn voorzien van aluminium profielen en hebben een perfecte isolatie tegen geluid- en temperatuurverschillen. U zit dus droog en warm met volledig zicht naar buiten.

Aluminium vouwwand

Naast openslaande tuindeuren en een schuifpui is ook een aluminium vouwwand ideaal toepasbaar in de achtergevel van uw woning. Een aluminium vouwwand biedt veel mogelijkheden en geeft een ongekend gevoel van vrijheid. Met een aluminium vouwwand creëert u een vloeiende overgang van binnen naar buiten. Bij mooi weer schuift u de vouwwand gemakkelijk open en lopen uw woning en uw tuin naadloos in elkaar over.

Vouwwand met isolatieglas

De aluminium vouwwanden worden voorzien van gelaagd isolatieglas en zijn praktisch en eenvoudig open en dicht te vouwen. Hierbij heeft u de keuze de vouwwand naar binnen of naar buiten te vouwen. Geheel naar links of rechts of deels naar links en rechts vouwen behoort ook tot de mogelijkheden. Onze vakkundige monteurs installeren de systemen graag voor u.

Moderne vouwwand

Wij maken uw vouwwand uiteraard op maat. De aluminium profielen zijn perfect afgewerkt en leverbaar in verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld de trendy kleuren antraciet en zwart. Het resultaat is een moderne vouwwand voor elke situatie of woning. Alle wanden garanderen bovendien een optimale beveiliging door goed hang- en sluitwerk. Oudbouw, nieuwbouw, stijlvol landhuis of moderne stadsvilla: aluminium vouwwanden verlenen elke woning een unieke dimensie. Een vouwwand zorgt voor gemak, comfort en dus meer woongenot!

Voordelen van een vouwwand:

  • uw woning en tuin lopen naadloos in elkaar over;
  • een vouwwand biedt veel daglicht en woonconfort;
  • goed hang- en sluitwerk, dus inbraakwerend;
  • onze vouwwanden zijn in alle kleuren leverbaar;
  • perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen;

Meer weten over vouwwanden?

Woont u in Ouderkerk aan de Amstel, Amsterdam, Amstelveen, Abcoude, Mijdrecht, Uithoorn e.o. en wilt u meer informatie over vouwwanden of bent u benieuwd naar de prijzen van glazen vouwwanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.