Dakkapellen

Meer licht en ruimte met een dakkapel

Hoe maakt u van een donkere zolder een lichte en volwaardige leefruimte? Met een dakkapel creëert u in een handomdraai een extra kamer. Wij plaatsen uw op maat gemaakte dakkapel binnen één dag, inclusief vakkundige afwerking aan buiten- en binnenzijde. Onze professionele monteurs zorgen er vervolgens voor dat al het vuil en de dakpannen netjes worden afgevoerd en u nog dezelfde dag kunt genieten van uw nieuwe dakkapel.

Dakkapel met zeer hoge isolatiewaarde

Al onze dakkapellen zijn van hoge kwaliteit, hebben een zeer hoge isolatiewaarde (>5 RC) en zijn dus energiebesparend. Uw dakkapel maken wij standaard van hoogwaardige materialen, zoals lood, zink, EPDM dakbedekking, isolatiematerialen en Keralit die zorgen dat uw dakkapel duurzaam, isolerend en weerbestendig is. Én uw dakkapel voldoet aan de laatste eisen van het Bouwbesluit, zoals blijkt uit het toegekende certificaat. Wat let u om uw woning in een zeer korte tijd behoorlijk te vergroten en te verbeteren? Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want uw woning is mét dakkapel direct meer waard. Genoeg opties, want wij bieden een groot keuze in uitvoering, uiterlijk en afwerking.

Geen dakkapel zonder kozijn

Wij gebruiken kunststof kozijnen die op basis van hoogwaardige Schüco-profielen zijn gemaakt. Dankzij de unieke rechte hoekverbinding (Hollandse hoek®), de constructie en afwerking zijn de kozijnen optisch niet van traditionele houten kozijnen te onderscheiden. U heeft de keuze uit 125 kleuren, met houtnerf, metallic of matte kleuren / structuren aan binnen- en buitenzijde.

Alles is mogelijk, tot en met uw voorkeur voor zonwering met keuze uit Screenline jaloezieën of plissés (tussen het glas), Verosol binnenzonwering, een rolluik of screen aan de buitenzijde.

Voordelen van kunststof dakkapellen

  • 15 jaar garantie;
  • voorzien van de beste kunststof kozijnen (Schüco);
  • een dakkapel biedt extra daglicht en ruimte;
  • hoge isolatiewaarde, onderhoudsarm en keuze uit 125 kleuren;
  • uw dakkapel wordt binnen één dag geplaatst.

Meer weten over een kunststof dakkapel?

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een dakkapel? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een kunststof dakkapel. Neemt u gerust contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen.

I.v.m. Corona werken wij op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.