Aluminium

Aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien

Aluminium is duurzaam, licht, maatvast, het heeft een hoge warmte- en geluidsisolatie en is leverbaar in oneindig veel kleuren. Aluminium kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien worden verduurzaamd door het aanbrengen van een poedercoating of het aanbrengen van een anodiseer laag. Bovendien zijn onze aluminium elementen van de hoogste kwaliteit en voorzien van verschillende keurmerken zoals: QUALICOAT, VMRG en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Aluminium ramen en deuren

Amstelland Kozijnen heeft aluminium ramen en deuren in alle soorten en maten, maar ook in diversen stijlen en uitvoeringen. Of u nu op zoek bent naar vaste ramen, draairamen, draaikiepramen, schuiframen, schuifpuien of voor- of achterdeuren. Al onze aluminium ramen en deuren worden op basis van Schüco profielen geproduceerd en op maat gemaakt en voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid en comfort.

Altijd een passend aluminium kozijn

Van appartementen tot rijtjeshuizen, van boerderijen tot villa’s: voor elke woonwens en woonstijl hebben wij een passend aluminium kozijn, raam, deur hefschuifpui of schuifpui. Onze monteurs zorgen voor een vakkundige plaatsing.

Aluminium hefschuifpui en schuifpui

Aluminium hefschuifpuien en schuifpuien maken van huis en tuin één geheel. Ideaal om het schuifdeel volledig open te schuiven als het weer buiten aangenaam is. Onze hef-schuifpui en schuifpuien worden op basis van aluminium Schüco ASS 50 (Aluminium Sliding System) profielen geproduceerd en op maat gemaakt. Deze puien hebben een warmte-isolerende waarde en vensters met stevige vleugels in smalle aanzichtbreedtes. Alle puien voorzien wij standaard van gelaagd veiligheidsglas dat voldoet aan de veiligheidsnorm (NEN 3569). Uw aluminium schuifpui is dus extra veilig.

Voordelen van aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien

  • Geproduceerd en op maat gemaakt op basis van hoogwaardige Schüco (ASS 50) profielen;
  • Onderhoudsarm, inbraakwerend en duurzaam;
  • Perfect isolerend, een besparing op uw energiekosten!;
  • Leverbaar in vele kleuren;
  • Voldoen aan de kwaliteitseisen van het VMRG.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over aluminium ramen en deuren of schuifpuien? Of wilt u meer weten over onze aluminium prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Amstelveen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden