...

Wie zijn wij?

Kunststof kozijnen Amstelveen

Amstelland Kozijnen BV (voorheen handelend onder de naam Van der Vlugt Amstelveen BV) is begin 2011 opgericht door Kees van der Vlugt en mede-eigenaar Evan Bultink. Na meerdere succesvolle jaren vond Kees het een uitgelezen moment om het stokje begin 2015 over te dragen aan Evan Bultink.

Showroom Amstelveen

Eigenaar Evan en zijn partner Malissa zijn beide fulltime aanwezig in showroom in Amstelveen. Zowel Evan als Malissa hebben 15  jaar ervaring in de kunststof kozijnenbranche. Beide zijn zij opgeleid door Kees van der Vlugt (al 60 jaar ervaring met kunststof kozijnen, ramen en deuren). Het vakkundige team van Amstelland Kozijnen bestaat naast Evan en Malissa uit Nick en 5 monteurs die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien én een speciaal montageteam voor de plaatsing van de Hörmann garagedeuren. 

Kunststof kozijnen en meer

Amstelland Kozijnen is gespecialiseerd in het leveren en monteren van kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, garagedeuren en Screenline zonwering. Inmiddels hebben wij al veel referentie projecten in de regio Amstelland (o.a. Amstelveen, Diemen, Uithoorn, Badhoevedorp, Aalsmeer, Amsterdam, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Abcoude, Mijdrecht.) voorzien van deze producten.

Kwaliteit en service

Amstelland Kozijnen is VKG Keurmerk lid. Dat betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt op het gebied van productie, montage en service van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Garagedeuren verkopen wij alleen van het beste merk: Hörmann. Hierdoor zijn wij officieel Hörmann partner. Onze overige producten zijn ook zorgvuldig samengesteld op basis van de beste prijs/kwaliteit.

Persoonlijk advies

Wenst u meer informatie over onze product(en) of wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor persoonlijk advies op maat. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen waar al onze producten, de laatste trends en noviteiten te bewonderen zijn.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.