Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Kunststof kozijnen Amstelveen

Amstelland Kozijnen BV (voorheen handelend onder de naam Van der Vlugt Amstelveen BV) is begin 2011 opgericht door Kees van der Vlugt en mede-eigenaar Evan Bultink. Na meerdere succesvolle jaren vond Kees het een uitgelezen moment om het stokje begin 2015 over te dragen aan Evan Bultink.

Showroom Amstelveen

Evan is fulltime aanwezig in de recent verbouwde showroom in Amstelveen en wordt hierbij ondersteund door zijn partner Malissa. Om het ook echt eigen te maken, hebben ze dit moment aangegrepen om een naamswijziging door te voeren die beter aansluit bij de regio waarin ze actief zijn en beter past bij de corebusiness (kunststof kozijnen).

Ervaren

Evan en Malissa hebben ruim 10 jaar ervaring in de kunststof kozijnenbranche en zijn beide opgeleid door Kees van der Vlugt (al 60 jaar ervaring met isolatieglas, kunststof kozijnen, ramen en deuren). Het vakkundige team van Amstelland Kozijnen bestaat uit de vertrouwde gezichten waar Evan de afgelopen jaren ook al succesvol mee werkte.

Gespecialiseerd

Evan is met zijn team gespecialiseerd in het leveren en monteren van kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, dakkapellen, garagedeuren, balkonbeglazing, vouwwanden, isolatieglas en binnenzonwering. Inmiddels hebben wij al veel referentie projecten in de regio Amstelland (o.a. Amstelveen, Uithoorn, Badhoevedorp, Aalsmeer, Amsterdam, Ouderkerk a/d Amstel, Abcoude, Mijdrecht etc.) voorzien van onze producten.

Kwaliteit en service

Amstelland Kozijnen is VKG Keurmerk lid. Dat betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt op het gebied van productie, montage en service van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Daarnaast zijn onze kunststof dakkapellen gecertificeerd en voldoen aan de eisen van het Bouwbesluit. Garagedeuren verkopen wij alleen van het beste merk: Hörmann. Hierdoor zijn wij officieel Hörmann partner. Onze overige producten zijn ook zorgvuldig samengesteld op basis van de beste prijs/kwaliteit.

Persoonlijk advies

Wenst u meer informatie over onze product(en) of wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk advies op maat. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze recent verbouwde showroom waar al onze producten en noviteiten te bewonderen zijn.