...

Werkwijze

(Kunststof kozijnen, ramen, deuren voorbeeld)

1 – informatieaanvraag / showroom bezoek

Uw informatieaanvraag komt via onze website binnen. We bellen u spoedig op om de aanvraag samen door te nemen. Indien u geïnteresseerd bent in een offerte, dan maken we  een vrijblijvende afspraak met u zodat wij uw kunststof kozijnenramen en/of deuren kunnen inmeten.

Bezoekt u onze showroom dan geven wij u vakkundig en persoonlijk advies over onze kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien of andere producten waar u in geïnteresseerd bent. Wenst u een prijsopgave? Ook dan maken we een vrijblijvende afspraak met u zodat we uw kunststof kozijnen, ramen en/of deuren kunnen inmeten.

2 – Vrijblijvend inmeten

Bij u thuis meten wij de kunststof kozijnen, ramen en/of deuren in. Ook bekijken wij de situatie bouwtechnisch en beoordelen we de bereikbaarheid voor de montage/transport. Wij helpen en adviseren u met het maken van de juiste keuzes. Op basis van de verzamelde gegevens maken wij een vrijblijvende prijsopgave.

3 – Offerte bespreken

Tijdens het vrijblijvend inmeten, maken we een vervolgafspraak met u om de offerte persoonlijk toe te lichten in onze showroom. Dit doen wij omdat offertes vaak technisch zijn en wij u graag met eigen ogen willen laten zien wat wij aanbieden en wat de mogelijkheden, noviteiten en verschillen zijn. We kunnen dan direct eventuele wijzigingen of toevoegingen aanbrengen. Zo heeft u altijd een offerte exact op maat en geheel naar uw wens zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

4 – Akkoord offerte

Indien u akkoord gaat met de offerte maken wij spoedig een afspraak met één van onze monteurs die definitief bij u komt inmeten en indien gewenst de binnenafwerking met u bespreekt. De ingemeten gegevens worden daarna z.s.m. doorgestuurd naar onze inkoopafdeling.

5 – Bestellen

Na ontvangst van de definitieve maten en er niets gewijzigd is t.o.v. de offerte zal er een orderbevestiging voor u worden opgesteld en gaan wij direct over tot bestellen. Komt er na het definitieve inmeten nog iets bij of valt er bijvoorbeeld nog een kozijn af, dan communiceren we de prijswijziging met u voordat we overgaan tot bestellen.

6 – Productie

Nadat er besteld is, gaat er meestal 6 tot 8 weken overheen voordat er geleverd wordt.

7 – Montage

Tijdens het bestelproces ontvangen wij na enkele weken een bevestiging van de leverancier met de leverweek. Zodra deze bij ons bekend is, nemen wij contact met u op voor het maken van een montageafspraak. Na oplevering van het werk vullen we samen met u en de monteur(s) een opleveringsformulier in en ontvangt u van ons per mail het VKG keurmerk certificaat.

8 – Service

Op uw kunststof kozijnenramen, deuren, schuifpuien, de kleur en de montage geven wij 15 jaar garantie! Ook na de montage staan wij voor u klaar en kunt u gebruikmaken van onze service. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.