...

Hoe isoleert u uw woning?

Woning isoleren

Hoe isoleert u uw woning?

Het is herfst! Binnen gaat de verwarming voorzichtig aan. De tocht die via kieren tussen de ramen en deuren naar binnen komt, is niet langer welkom. We doen er weer alles aan om de warmte binnen te houden. Hoe maakt u uw woning tochtvrij?

In onze kunststof kozijnen zit standaard tochtwering ingebouwd, maar in oude houten kozijnen, ramen en deuren is dat níet het geval. Daar moet u zelf tochtwerende maatregelen voor treffen om de kou buiten te houden en rammelende ramen en deuren tegen te gaan. Alleen al uw ramen tochtdicht maken scheelt u 7% op uw energierekening.

Isolerende kunststof kozijnen

U kunt met tochtstrips het huis door en op die manier afscheid nemen van tocht, kou, geluid en insecten die via tal van spleten de woning inkruipen. Langs de kozijnen, via de ramen, onder de deuren door, via sloten en brievenbussen. Voor alles is een manier om de kieren af te dichten, maar het kan ook structureel. Kies voor kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.

Sterk isolerende kunststof dorpel

Onze kunststof voordeuren kunt u voorzien van een brievenbus met borstel en binnenklep. En ook kou via de dorpel is bij ons verleden tijd. Wij hebben bij onze voordeuren, achterdeuren en openslaande tuindeuren een bijpassende kunststof dorpel. Deze ziet eruit als een hardstenen dorpel, maar is van kunststof, dus enorm isolerend. Wij gaan enkel voor perfectie. Ook op het gebied van veiligheid. Op al onze deuren zit standaard SKG** beslag. Volledig volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wel zo fijn nu de (inbraakgevoelige) dagen korter worden.

Isoleren met de Energiebespaarlening

Isolatie betekent een beter wooncomfort, een lagere energierekening en een hogere waarde van uw woning. U hoeft het niet eens allemaal zelf te betalen. Iedereen is erbij gebaat dat u isolatiemaatregelen neemt, daarom helpt de overheid u mee. Met de Energiebespaarlening kunt u tegen gunstige tarieven een lening aangaan om de isolatiemaatregelen te treffen. De maandelijkse aflossing betaalt u (deels) uit het geld dat u bespaart op uw energierekening.

Subsidie op woningisolatie

Op kunststof kozijnen alleen krijgt u géén subsidie. Wél op HR++ isolatieglas als u tenminste nog een tweede energiebesparende maatregel neemt. Denk aan dak- of vloerisolatie. U kunt zich afvragen wat u heeft aan HR++ glas als de warmte vervolgens alsnog via de kozijnen ontsnapt. Daarom adviseren wij kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Voor subsidie kunt u een beroep doen op de subsidiepot van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH).

Bezoek onze showroom

Woont u in Amsterdam, Diemen, Aalsmeer, Uithoorn, Badhoevedorp, Ouderkerk aan de Amstel e.o. en wilt u meer weten over onze isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Dorpsstraat in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.