...

Waarom kunststof kozijnen van Amstelland Kozijnen?

Optisch schuifraam kunststof

Kunststof kozijnen zijn in de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. In het verleden werden ze ervaren als minder mooi omdat de kozijnen wit, glad en glimmend waren. Dát is nu overduidelijk verleden tijd!

Kunststof kozijnen zijn namelijk dankzij de laatste innovaties nauwelijks meer te onderscheiden van de traditionele houten kozijnen. Sterker nog: de uitstraling en de voordelen wegen zó zwaar dat kunststof ramen, deuren en schuifpuien enorm gewild zijn. Alleen al de Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding), de verdiepte Schüco profielen en de nieuwe ronde scharnieren op alle kunststof deuren zorgen voor een grote stap voorwaarts. We zetten de voordelen graag voor u op een rijtje:

 • Onderhoudsarm

  Met kozijnen van kunststof hoeft u nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken met een doekje is voldoende. Wist u dat de levensduur van uw kunststof kozijnen zo’n beetje uw hele leven is? Kunststof kozijnen rotten namelijk niet.

 • Geluid en warmte isolerend

  Kunststof ramen, deuren en kozijnen zijn behalve geluid isolerend ook warmte isolerend. Uw energierekening zal dus dalen met kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen zijn bovendien tegen alle weersinvloeden bestand.

 • Leverbaar in 125 kleuren

  Kunststof kozijnen zijn er in enorm veel verschillende kleuren. Om kunststof een hout look mee te geven, kiest u voor een houtnerfstructuur. Maar ook een matte of metallic structuur behoort tot de mogelijkheden. Waar u op houten kozijnen de verf na verloop van tijd z’n glans ziet verliezen, behoudt de kleur van uw kunststof kozijn levenslang z’n uitstraling.

 • Milieuvriendelijk, duurzaam en recyclebaar materiaal

  Kunststof is veel duurzamer dan hout of aluminium. Dit komt doordat het materiaal in veel gevallen grotendeels gerecycled kan worden. In combinatie met het beste HR++ isolatieglas bespaart u met kunststof kozijnen significant op uw energiekosten.

 • Zekerheid en service

  De kunststof kozijnen van Amstelland Kozijnen worden in onze eigen moderne Nederlandse fabriek GevelNed gemaakt op basis van Schüco profielen. Omdat we exact weten aan wat voor kwaliteit onze kunststof ramen, deuren en schuifpuien voldoen, bieden we zonder enige twijfel maar liefst 15 jaar garantie. Op zowel de kozijnen als op de montage en de kleur/structuur. U weet zeker dat u goed zit, want zowel de producten als de monteurs van Amstelland Kozijnen hebben het VKG-keurmerk. En niet alleen zekerheid staat voorop, ook veiligheid: al onze kunststof ramen, deuren, kozijnen en schuifpuien zijn inbraakwerend en dragen het Politiekeurmerk Veilig Wonen. (PKVW).

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.