...

Van der Vlugt Amstelveen wordt Amstelland Kozijnen B.V.

Showroom Amstelveen

Van der Vlugt Amstelveen B.V. heet vanaf 1 juli a.s. Amstelland Kozijnen B.V. De huidige eigenaar Kees van der Vlugt en mede-eigenaar Evan Bultink hebben succesvolle jaren achter de rug. Volgens Kees is dat het uitgelezen moment om het stokje volledig over te dragen aan Evan Bultink.

Evan licht toe: “Om het ook écht eigen te maken, grijpen we dit moment aan om een naamswijziging door te voeren die beter aansluit bij de regio en onze corebusiness (kunststof kozijnen).” De naam verandert. Verder blijft alles hetzelfde. “We blijven aangesloten bij het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie), we blijven Select Windows partner en werken verder met dezelfde leveranciers. Dat doen we met het huidige team vanuit de showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen die begin dit jaar volledig vernieuwd is. Klanten van Van der Vlugt Amstelveen houden vanzelfsprekend de bestaande garanties bij Amstelland Kozijnen B.V.,” benadrukt Evan die zelf vanaf 1 juli fulltime in de showroom aanwezig is.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.