...

Van der Vlugt Amstelveen B.V. heet vanaf 1 juli a.s. Amstelland Kozijnen B.V. De huidige eigenaar Kees van der Vlugt en mede-eigenaar Evan Bultink hebben succesvolle jaren achter de rug. Volgens Kees is dat het uitgelezen moment om het stokje volledig over te dragen aan Evan Bultink.

Evan licht toe: “Om het ook écht eigen te maken, grijpen we dit moment aan om een naamswijziging door te voeren die beter aansluit bij de regio en onze corebusiness (kunststof kozijnen).” De naam verandert. Verder blijft alles hetzelfde. “We blijven aangesloten bij het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie), we blijven Select Windows partner en werken verder met dezelfde leveranciers. Dat doen we met het huidige team vanuit de showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen die begin dit jaar volledig vernieuwd is. Klanten van Van der Vlugt Amstelveen houden vanzelfsprekend de bestaande garanties bij Amstelland Kozijnen B.V.,” benadrukt Evan die zelf vanaf 1 juli fulltime in de showroom aanwezig is.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

I.v.m. de enorme drukte werken wij op dit moment alleen op afspraak. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.