...

[VERVULD] Vacature: zelfstandige (junior) verkoopadviseur [fulltime]

vacature verkoopadviseur

Amstelland Kozijnen is succesvol dankzij de keuze van kwaliteitsproducten die woningen verbeteren. Wij verkopen, leveren en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, maar ook garagedeuren.

Voor een leuke baan, moet je een beetje geluk hebben. Fijne werkgever, sympathieke collega’s, gezellige bedrijfscultuur en het liefst ook nog met een goed salaris en interessante secundaire voorwaarden. Dát vind je allemaal bij Amstelland Kozijnen in Amstelveen.

Kom jij ons team versterken? We zijn namelijk op zoek naar een:

Zelfstandige (junior) verkoopadviseur [fulltime]

Als verkoopadviseur ben je in staat om duidelijk advies te geven en dit te vertalen naar een commerciële aanbieding. Je werkt vanuit onze showroom in Amstelveen en richt je op de particuliere woningbezitters in Amstelveen, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Badhoevedorp, Diemen,  Uithoorn, Aalsmeer e.o.

Over jou

Als verkoopadviseur ben je het visitekaartje van ons bedrijf en je ontmoet onze klanten met de juiste flair en adviseert ze op maat over hun woonwensen. Ze vinden je een fijne gesprekspartner, want je denkt met ze mee vanuit de mogelijkheden van het assortiment dat we voeren. Ook je collega’s zijn blij met jou, want je bent een vrolijke vakspecialist en ontzettend loyaal. Dus niet alleen de klanten kunnen op jou bouwen, maar wij allemaal.

Ons aanbod

Je gaat werken in een jong en dynamisch team. Samen met hen werk je met producten van hoge kwaliteit aan leuke projecten. Om up-to-date te blijven volg je scholingen, fabrieksbezichtigingen en trainingen en houden we je op de hoogte van productinnovaties. Verder kun je rekenen op veel verantwoordelijkheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Bel voor meer informatie 020-640 51 66 en vraag naar Malissa van Donselaar. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Vul je gegevens en korte motivatie in op onderstaand formulier of mail naar: info@amstellandkozijnen.nl. Wie weet zien wij jou binnenkort op de koffie!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.