...

Wat is voor úw situatie de ideale garagedeur?

Hörmann NT60-2 garagedeur

Een garage is een groot pluspunt voor iedere woning. Behalve de ideale plek voor uw auto en fiets is een garage bovendien uitstekend te gebruiken als extra hobby- en of bergruimte. De keuze van een garagedeur is afhankelijk waar u uw garage voor gebruikt. U kunt draaien, rollen of kantelen. Elektrisch of handmatig. Maak kennis met de sectionaal garagedeur, Berry kanteldeur, openslaande garagedeur en RollMatic garagedeur. Lees aan de hand van onderstaande informatie wat voor úw situatie de beste keuze is.

Sectionaal garagedeur (sectionaaldeur)

De Hörmann sectionaal garagedeur is ideaal toepasbaar als u bijvoorbeeld uw auto in de garage wilt parkeren. De garagedeur draait binnen de gevel omhoog, zodat deze niet uitzwaait en u uw auto tot bijna voor de garagedeur kunt parkeren. De meest voorkomende sectionaaldeur is het type LPU-42. Bestaande uit 4 of 5 horizontale panelen die via een rails onder het plafond van uw garage omhoog schuiven. Deze sectionaaldeur is 42 millimeter dik en isoleert goed. Naast de standaard handbediende uitvoering is de deur ook elektrisch aan te drijven met bijvoorbeeld een ProMatic of SupraMatic motor. Wat betreft de uitvoering heeft u een ruime keuze uit structuren zoals Woodgrain (houtnerf) of Sandgrain / Silkgrain (glad). Bovendien is de garagedeur in elke gewenste RAL-kleur te verkrijgen. Als extra veiligheid is de sectionaal garagedeur uit te voeren met een Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) pakket.

Openslaande garagedeuren NT60-2

Wilt u uw garage optimaal benutten of klust u graag? Dan adviseren wij u de Hörmann openslaande garagedeuren type NT60-2. Doordat er geen frame in de garage hangt en de deuren naar buiten draaien (zoals bij openslaande tuindeuren) is uw hele garage te gebruiken voor het opbergen van bijvoorbeeld uw fietsen of opbergspullen aan het plafond. Ook zijn de deuren gemakkelijk gedeeltelijk te openen. Als u snel met de fiets de deur uit wilt opent u maar één van de deuren en staat u binnen no time buiten. Qua opbouw is de NT60-2 dezelfde deur als de sectionaaldeur LPU-42. Ook deze deuren zijn 42 millimeter dik en isoleren goed. Beide deuren zijn ook uit te voeren in de structuren Woodgrain (houtnerf) of Sandgrain/Silkgrain (glad). En uiteraard leverbaar in elke gewenste RAL-kleur. Als optie voeren we beide openslaande deuren uit met dievenklauwen, een 3-punt veiligheidsslot en een anti kerntrekbeveiligde cilinder. Wel zo veilig om uw kostbare spullen op te bergen.

Berry kanteldeur N80

Heeft u een garagebox buiten uw woning, dan is de behoefte aan een hoge isolatiewaarde vaak minder van belang. In dat geval is voor u de Hörmann Berry kanteldeur dé ideale oplossing. Deze oersterke stalen kanteldeur is ongeïsoleerd en kantelt naar voren om open te gaan. De standaard Berry kanteldeur type N80 is voorzien van verticale profilering en een handgreep. Ook deze deur is optioneel te voorzien van een aandrijving en een RAL-kleur naar keuze. Het grootste voordeel van een Berry kanteldeur is de aantrekkelijke prijs en een snelle levertijd (bij standaard maten en in de kleur wit). Voor extra veiligheid is de Berry kanteldeur uit te voeren met een inbraakwerende set (veiligheidsklasse 2).

RollMatic garagedeuren (garage-roldeuren)

RollMatic garagedeuren gaan horizontaal open, zoals bij een rolluik. Hierdoor is deze garagedeur (net als de sectionaal garagedeur) ruimtebesparend. De lamellen van het deurblad rollen zichzelf op in een roldeur-bak. De lamellen van de RollMatic garage-roldeur zijn leverbaar in elf verschillende RAL kleuren of twee houtstructuur kleuren. Standaard wordt deze roldeur uitgevoerd met een aandrijving die links hangt (van binnenuit gezien). De RollMatic en de openslaande deuren zijn de beste oplossing wanneer het gedeelte onder het plafond van uw garage vrij moet blijven. Als extra veiligheid is de RollMatic garagedeur uit te voeren met een akoestische optilbeveiliging (een alarm dat afgaat wanneer iemand probeert uw garagedeur te forceren.

Elektrische garagedeuren

Elektrische garagedeuren komen goed van pas als u bijvoorbeeld ’s avonds laat thuis komt en zonder uit te stappen uw auto de garage in wilt rijden. Zowel de sectionaaldeur, kanteldeur als de RollMatic zijn elektrisch te verkijgen. Elektrische garagedeuren zijn eenvoudig te bedienen met een handzender, drukknopschakelaar, codeschakelaar, sleutelschakelaar of vingerscanner.

Prijzen van een garagedeur?

Woont u in Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Abcoude, Diemen, Uithoorn, Aalsmeer e.o. en bent u nieuwsgierig naar de prijzen van een Hörmann garagedeur? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de maten op te meten en uw wensen te bespreken. Op basis daarvan maken wij dan een passende (vrijblijvende) prijsopgave voor u. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Amstelveen waar verschillende garagedeuren te bezichtigen zijn. Voel zelf de structuren en bekijk de profileringen en kleurmogelijkheden.

 

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.