...

Openslaande kunststof tuindeuren

Kunststof tuindeuren Uithoorn

Wie goed voorbereid wil zijn, denkt vooruit. Want als u komend voorjaar wil genieten van openslaande tuindeuren, moet u nú actie ondernemen. Als u namelijk nú uw openslaande tuindeuren bestelt, monteren we nog nét voordat de eerste zonnestralen uw tuin bereiken.
Wanneer u dit voorjaar uw openslaande deuren heeft, kunt u straks als het weer het toelaat, uw tuindeuren lekker opengooien en vanuit uw kamer zo de tuin inlopen. In de winter zorgen openslaande deuren juist weer voor een mooi uitzicht op uw winterse tuin. Als u écht voor sfeer wilt gaan, kiest u ook voor glasroeden op het isolatieglas.

Kunststof openslaande deuren

Groot voordeel van onze openslaande tuindeuren is dat u ze nooit hoeft te schilderen. Zowel de openslaande deuren, het kozijn als ook de glasroeden zijn namelijk van kunststof. Af en toe het kunststof kozijn en de kunststof deuren afnemen met een vochtige doek is voldoende. Maar kunststof openslaande deuren van Amstelland Kozijnen bieden nóg meer voordelen die we u niet willen onthouden:

  • kunststof openslaande tuindeuren zijn duurzaam, onderhoudsarm en isolerend;
  • als onze kunststof kozijnen en deuren zijn verkrijgbaar in 125 kleuren met hout, mat of metallic folie;
  • verkrijgbaar met bijpassende isolerende kunststof onderdorpel, die sterk op hardsteen lijkt;
  • uitstekend te combineren met het juiste isolatieglas;
  • voorzien van de Hollandse Hoek® (rechte verbinding) waar houten kozijnen aan te herkennen zijn;
  • kunststof openslaande deuren hebben mooie slanke rolbandscharnieren (net als bij hout);
  • openslaande deuren zijn extra sfeervol in combinatie met glasroeden;
  • 15 jaar garantie op de kleur (folie) én montage van de openslaande deuren;
  • onze openslaande (tuin)deuren zijn standaard voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Review kunststof openslaande tuindeuren

Een klant uit Uithoorn liet deze maand de houten kozijnen en de achterdeur omtoveren tot kunststof openslaande tuindeuren en zei treffend: “Bij Amstelland Kozijnen betaalde ik íets meer, maar dat zie je op alle punten terug in het vakwerk en de kwaliteit.”

Voor Na

Meer informatie over openslaande tuindeuren?
Heeft u vragen over onze kunststof kozijnen in combinatie met openslaande tuin deuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.