...

Kies voor een onderhoudsarme kunststof voordeur

Vanuit een lekkere nazomer kunt u zich in alle rust voorbereiden op de herfstachtige dagen die uiteindelijk gaan komen. Laat u de energie nóg een jaar onder uw voordeur ontsnappen, schildert u uw houten kozijnen nog één keer of pakt u het gelijk aan door te kiezen voor een isolerende en onderhoudsarme kunststof voordeur met bijpassend kunststof kozijn en inbraakveilig beslag? Wij adviseren u graag.

Uw eigen persoonlijke voordeur

Het verschil tussen hout en kunststof ziet u dankzij de nieuwste ontwikkelingen niet en de voordelen van een kunststof voordeur zijn groot. Wist u dat u uw kunststof voordeur trouwens met allerlei opties kunt samenstellen naar uw smaak en de stijl van uw woning. Maar dat kan nog een hele zoektocht opleveren. Om u hiermee te helpen stellen we u twee veilige voordeuren voor:

  • Standaard kunststof voordeur

Een mooie kunststof voordeur die door u zelf samen te stellen is d.m.v. isolatieglas, kozijnstijlen en panelen. Samen met u tekenen wij de deur in ons programma en geven wij hem de juiste kleur en opties zoals beslag, brievenbus en kunststof onderdorpel.

  • Klassieke kunststof voordeur

De basis is hetzelfde als de standaard kunststof voordeur. Alleen kiest u bij deze voordeur voor klassieke ornamenten, paneeltjes, ronde vormen en RVS stroken. We werken niet met stijlen en panelen, maar lijmen een extra sierpaneel over uw voordeur. Met sierpanelen heeft u een keuze uit honderden designs.

Ook tuindeuren, achterdeuren en balkondeuren

Naast kunststof voordeuren leveren en monteren wij ook kunststof tuindeuren (openslaande deuren), achterdeuren en balkondeuren. Stuk voor stuk gemaakt van Duitse Schüco profielen die we in onze eigen moderne Nederlandse fabriek produceren. Vanzelfsprekend volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen en voorzien van HR++ isolatieglas, een hoge isolatiewaarde en maar liefst 15 jaar garantie op de deur en de montage.

Prijs van kunststof voordeuren

Woont u in de regio Amstelland en bent u toe aan een nieuwe voordeur? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de prijs van een kunststof voordeur? Wij adviseren u graag. Omdat geen voordeur hetzelfde is en alles bij ons maatwerk is, komen we graag vrijblijvend bij u langs. We geven u gratis woonadvies en meten in, zodat u een offerte krijgt die achteraf niet tot verrassingen leidt. We lichten de offerte daarna toe in onze showroom in Amstelveen waar u de deuren kunt bezichtigen.

Wilt u meer informatie?

Woont u in Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer, Amsterdam, Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Mijdrecht of bijvoorbeeld in Abcoude en wilt u meer informatie over onderhoudsarme kunststof voordeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.