...

Nieuwe kunststof kozijnen kopen

Keralit gevelbekleding

De keuze voor kunststof kozijnen is gemaakt, de voordelen zijn helder. Maar nu komen de volgende keuzes die gemaakt moeten worden: welk glas moet er in het kozijn? Wordt het een draairaam of een draaikiepraam? Welke kleur worden de kunststof kozijnen? Verstaan de monteurs hun vak? En met welk bedrijf in de kunststof kozijnenbranche gaat u in zee? Hoe komt u vooraf te weten of u met een betrouwbare en vakkundige partij zaken doet?

Bij Amstelland Kozijnen begrijpen we deze gedachtegang heel goed. Ook al verdienen kunststof ramen, deuren en schuifpuien zich snel terug dankzij de isolerende werking en de onderhoudsarme eigenschappen: de aanschaf ervan blijft een grote uitgave. De leverancier die u kiest, moet direct goed zijn. Logisch dat u geen zin heeft in gedoe.

VKG-certificaat
Amstelland Kozijnen heeft verstand van het totaalplaatje. De adviseurs kennen de mogelijkheden van als geen ander en de vakkundige monteurs doen de hele dag niets anders dan kozijnen inmeten en plaatsen. Dat doen ze op een excellente manier. Amstelland kozijnen is niet voor niets VKG-gecertificeerd. Zoals de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie zegt: “Als u zeker wilt weten of uw leverancier de beste kwaliteit kozijnen levert en dat de montage perfect wordt uitgevoerd, kiest u voor een leverancier met het VKG-Keurmerk.”  Welkom bij Amstelland Kozijnen.

Geen zorgen
Breng een bezoek aan de showroom van Amstelland Kozijnen en laat u adviseren over de mogelijkheden. Samen maken we heldere afspraken en u hoeft zich over de kwaliteit van de producten (garantie 15 jaar) en de professionaliteit van de monteurs écht geen zorgen te maken.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.