...

Nieuwe kozijnen

Nieuwe kozijnen

Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen of pakt u weer de kwast om uw houten kozijnen te schilderen. Wij geven u graag advies waar u op moet letten bij het kopen van nieuwe kozijnen.

Nieuwe kozijnen

In de showroom en via de vele binnenkomende aanvragen merken wij dat in de corona tijd woningeigenaren nóg meer bezig zijn met hun woning dan anders. We zien veel schilders, monteurs die nieuwe kozijnen plaatsen en bouwbakken (vuilcontainers) in het straatbeeld. Wat wordt er veel geklust. Ook binnenshuis krijgen inrichting en styling extra aandacht nu we veel thuis zijn.

Slim investeren met nieuwe kozijnen

Het thuiswerken geeft rust om na te denken. Eindelijk heeft u tijd om u eens te verdiepen in het opknappen van uw woning of het aanvragen van een offerte. Heeft u ook gemerkt hoe belangrijk wooncomfort is? Veel mensen besloten om met nieuwe kozijnen en ramen te investeren in hun woning in plaats van op vakantie te gaan. Slim natuurlijk, want behalve dat ze er in de winter lekker warm bijzitten, hoeven kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien nooit meer geschilderd te worden. Dit geld houden ze in hun zak en dankzij nieuwe kozijnen (met bijpassend isolatieglas) houden ze ook nog eens iedere maand geld over doordat de energierekening terugloopt. Een dubbel voordeel.

Kunststof kozijnen met houtlook

Toch zien we nog steeds mensen die ervoor kiezen om hun houten kozijnen nog maar een verfbeurt te geven. Zij denken er dan weer vanaf te zijn en alléén op die manier de houtlook te kunnen realiseren. Kunststof kozijnen hebben helaas nog steeds een slecht imago. Klanten denken bij kunststof kozijnen vaak aan glad, wit en glimmend plastic, maar het tegendeel is waar. Onze kunststof kozijnen, deuren en ramen hebben een 100% houtlook en zijn verkrijgbaar in 150 kleuren. Én hoe fijn is het als u ze nooit meer hoeft te schilderen? Af en toe uw kunststof kozijnen of voordeur schoonmaken tijdens het lappen van de ramen is al voldoende.

Inbraakwerende kozijnen

Kunststof kozijnen met een 100% houtlook zijn op internet niet goed te herkennen, daarom ontmoeten we u graag in onze showroom. Wij zijn er van overtuigd dat u niet ziet dat het om kunststof gaat. Als u er toch bent, laten wij u graag zien hoe onze Schüco kozijnen binnenin rondom versterkt zijn met dik staal. U voelt de stevigheid en begrijpt de inbraakwerendheid beter als u het met eigen ogen ziet.

Stappenplan nieuwe kozijnen?

–       oriënteer op internet;
–       doe een offerte aanvraag of bel ons op voor een afspraak;
–       wij komen vrijblijvend bij u thuis om de maten op te meten en uw wensen te bespreken;
–       n.a.v. deze gegevens maken wij een vrijblijvende offerte voor u;
–       we lichten de offerte toe in onze showroom;
–       bekijk in de showroom alle producten en de vele opties en mogelijkheden;
–       u gaat naar huis met een prijsopgave op maat zonder verrassingen achteraf.

Keurmerken en garantievoorwaarden

Het is een gekke tijd en erg druk in de bouw. U kunt ervan op aan dat uw kozijnen bij Amstelland Kozijnen secuur worden geproduceerd, ingemeten en geplaatst. Met een VKG keurmerk heeft u die garantie. Wij adviseren dan ook nooit zonder VKG te kopen. Kijk ook goed naar de service- en garantievoorwaarden als u offertes voor nieuwe kozijnen vergelijkt.  Kortom: staar u niet blind op prijzen alleen en koop géén kunststof kozijnen uit de kofferbak!

Bezoek de showroom

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in onze showroom dan praten we u verder bij. Tot snel.

 

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.