...

Lagere energierekening met kunststof kozijnen

Lagere energierekening met kunststof kozijnen

De gasprijzen staan op een ongekend hoog niveau en het eind is nog niet in zicht. Laat je dit gegeven over je heenkomen of ben je iemand die op zoek gaat naar mogelijkheden om de energierekening te verlagen?

Afhankelijk van de buitentemperatuur en de isolatie van je woning, schroeven veel mensen rond deze tijd de thermostaat voorzichtig omhoog. De komende maanden wordt het kouder en dan gaan we de stijgende energieprijzen pas écht voelen.

Wat te doen tegen een hoge energierekening?

Aan de hoge gasprijzen kun je zelf niets doen, maar je kunt natuurlijk op tal van manieren de energiekosten (en daarmee je energierekening) drukken. De meest eenvoudige manier is minder energie verbruiken. Hierbij alvast een aantal handige tips:

– de verwarming een graadje lager zetten;
– iets korter en minder warm douchen / badderen;
– apparaten niet onnodig aan de stroom hangen;
– laat geen onnodige verlichting branden.

Isolerende kozijnen tegen een hoge energierekening

Alle kleine beetjes helpen, maar je kunt ook kiezen voor het grotere werk zodat je blijvend profiteert van een lagere energierekening. Zorg ervoor dat de opgewekte warmte zo lang mogelijk in je woning blijft hangen en isoleer je woning met isolerende kozijnen van kunststof in combinatie met HR++ of HR+++ isolatieglas.

Isolerende en inbraakwerende kozijnen

De dure opgewekte warmte verdwijnt vaak snel via houten kozijnen en oud dubbel glas. Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien isoleren daarentegen enorm goed. Al onze kozijnen zijn rondom verstevigd met staal, dus behalve goed isolerende kozijnen zijn het tevens inhttp://kunststof-kozijnen/ramen/braakwerende kozijnen volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Subsidie op kunststof kozijnen

Warmte die er niet uitgaat, hoef je niet opnieuw aan te schaffen. Kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas of HR+++ isolatieglas (triple glas) zijn de best isolerende kozijnen die er op de markt zijn. Het is niet voor niets dat je hier in veel gevallen subsidie op krijgt. Dat blijkt ook uit de Energiebespaarlening waarbij je tegen een zeer lage rente geld leent om je energiebesparende maatregelen mee te bekostigen. De rente betaal je vaak grotendeels van het geld dat je overhoudt op je energierekening.

Bezoek de showroom in Amstelveen

Woon je in de buurt van Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Aalsmeer e.o. en wil je graag een lagere energierekening? Neem dan contact met ons op of bezoek vrijblijvend de showroom aan de Dorpsstraat 35 in Amstelveen. Graag tot ziens!

 

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.