...

Kunststof tuindeuren doen wonderen voor uw woning

Tuindeuren Badhoevedorp

Bereid u zich er alvast maar op voor: het duurt niet zo lang meer voordat de lentekriebels binnen in u weer wakker worden. Wilt u fris en ontspannen van het voorjaar genieten, tref dan nú voorbereidingen.

Kom langs in onze showroom aan de Dorpsstraat in Amstelveen en laat u adviseren wat kunststof openslaande tuindeuren voor u kunnen betekenen. Een tipje van de sluier: met onze openslaande tuindeuren creëert u extra licht in uw woonkamer. Bij mooi weer zet u ze lekker open, waardoor u uw tuin optimaal bij uw woning betrekt. Openslaande deuren geven u bovendien een ruimtelijk gevoel en ze frissen uw woning aanzienlijk op.

Tuindeuren van kunststof: nooit meer schilderen

Het mooiste is nog: u heeft een leven lang plezier van uw kunststof tuindeuren. Ze zijn behalve duurzaam en isolerend ook nog eens onderhoudsarm. U hoeft ze namelijk nooit meer te schilderen. En omdat u er behalve relaxt en warm bij wilt zitten, geeft een gevoel van veiligheid u ook nog eens extra rust. Daarom zijn al onze onderhoudsarme tuindeuren standaard voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kunststof tuindeuren: voor iedere woning!

U kunt voor uw openslaande tuindeuren (maar ook voor al onze andere kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien) kiezen uit 125 kleuren met een matte, metallic of houtlook/houtnerf structuur. Voor iedere woning creëert u dus eenvoudig een passende uitstraling. Voor een jaren 30 woning kiest u bijvoorbeeld oude kleuren zoals grachtengroen en crème. Beoogt u een strakke of industriële look, kies dan voor antraciet aan de binnenzijde in een matte of houtnerf structuur. Mooi bij een witte strak gestucte muur.

Screenline®: raamdecoratie tússen het glas

Met Screenline® jaloezieën bepaalt u zelf de hoeveelheid licht en warmte die u via de tuindeuren binnen laat komen. Omdat uw zonwering tússen het isolatieglas zit, wordt deze nooit vies en kan uw raamdecoratie of zonwering ook niet beschadigen.

Laat dat voorjaar maar komen!

Waarom kunststof openslaande tuindeuren?

  • u creëert extra licht en ruimtelijk gevoel;
  • mogelijkheid van raamdecoratie tússen het glas;
  • u hoeft nooit meer te schilderen;
  • keuze uit 125 kleuren met een matte, metallic of houtnerf structuur;
  • uw woning stijgt dankzij openslaande tuindeuren in waarde.

Meer weten over openslaande tuindeuren?

Komt u uit de buurt van Ouderkerk aan de Amstel, Diemen, Amsterdam, Uithoorn of Aalsmeer en wilt u meer weten over onze kunststof openslaande deuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Amstelveen.

Onze showroom is open van dinsdag t/m zaterdag

U kunt tijdens openingstijden de showroom bezoeken zonder afspraak. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek of offerte, dan werken wij vanwege de drukte op afspraak en willen wij u vragen vooraf contact op te nemen via 020 640 51 66 of via ons contactformulier.